Açık açık dersek ban yaparlar adamı..........
Açık açık dersek ban yaparlar adamı..........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
resmini çektiğin motorun sahibi sen olsaydın acaba aynı yorumu yaparmıydın saygı bizden
adam naosın belki oda bilmiodur ne anlama geldiğini..
böle daha neler var....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Konuyu Toplam 20 üye okuyor. (18 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
tbk_1980, mete_han, PHAETONW12, tanrinin_kirbaci57, Endier, sahrutay, cbf 150, ulasılmazzz, Niyet 0070, BIYIKLI, THE_LANCET, SAKİ, tubis, auditer, Zekeriyaköy, umutpoy, arslanfb, ELINT
Akşam sohbetide tatlı oluyo
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Tam tersi bir durumun İngilizce konuşulan ülkelerde olduğunu düşünün, çok mu umursar plakanın sahibi! 'Ah Türkçe veya vs. bir dilde şu kelime ayıp nereden aldık bu plakayı' mı diye söylenir? Hiç sanmıyorum, üstelik oldukça da anlamlı bakınca ne görüyorsan altında açıklamasında o yazıyor.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
abi amacımın art niyet olmadığını ilk mesajda belirttim. art niyetli olsaydı tepkim sert ve telafi edilmesi yönünde olurdu.ama dediğim gibi art niyetim yoktu o koşuşturmaca arasında komik geldi ve sizlerle paylaşiym dedim.
Eğer haddini aşan bir konu ise MODERATÖR lerin gereğini yapmasını rica ederim
saygılarımla
allah allah ya ınanmıyorum ya ısı gucu bırakıp adam motor takıp edıp plaka resmı cekmıs yok bole bısıalay etmen cok yanlıs kendıne yapıldıgını bır dusun bence moderatorler sana bır ceza kesmelı ben moderator olsaydım yapardım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
NEEEEEAAAA metehan abi topicime mi uğradı ve mesaj yazmadı ha?
abi ilk mesajda art niyetim olmadığını yazmıştım. eğer ceza hakediyosam razıyım. bu arada resmi çeken ben değilim.arkadaşımın telefonunda gördüm ve aldım o na da kim çekti nerde çekti gibi bişey sormadım
hadi arkadaşlar elinize kameralı telefonunuzu alın ve kendinizi sokağa atın sonra trafikteki motosiklet plakalarınının resmini çekin sonra ingilizce-almanca-fransızcadan konu ile alakalı uygun bölümleri bulup plakalara yakıştırmaya başlayın he bu arada plakasını vermek isteyen arkadaşlar varmı?
aaa google yazdım yazmaz olaydım işte orada karşılaştık onla
ben hiç düşünmeden kabul ederdim ne varki sizin kalbinizde çok pismiş yaw(şaka) Ama cidden hiçbir kuşkum olmadan takardım
itina ile kaza yapılır
Konuyu Toplam 21 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay+, The massacre, alperm, FireStarteR, serhat24766, sporcu_32, firtina110, gRKmG, banistercaq, idariders1816, ucanteneke5, Niyet 0070, caner_37, mehmet can, ledo, PHAETONW12, ulasılmazzz, BIYIKLI, Zekeriyaköy
Hay maşşallah......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
alp-tunay sende yorum yapmak için can atıyorsun gibi geldi bana
belkida adam ozel olarak istemiştir o plakayı
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
valla arkadaslar ben bolu da bir tane brava takside GAY plaka gordum GAY plakanin yaninda ASS hicbirsey degil bence.. ama ben olsam almam sahsen
[B]İnsanlarla Uğraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim..![/B]
[B][COLOR="Red"]14 BJ 108[/COLOR][/B]
Bu plakanın sahibi sitemizden..
Başlığını açtığında plakanın benimle hiç alakası yok, tamamen tesadüf demişti..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
bu plaka bana BARIŞ MANÇO nun bi şarkısını hatırlattı
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)