Neyin dogruluk payını sordugunuzu anlayamadım
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
gördüğüm kadarıyla pek bi fark yok.ama arkadaşım madem yeni diyosun teknik özellik olarakta bir şeyler verki bize inanalım dimi ama
paylaşımiçin saol
Drift Religion
aynı motor neyi var Bence doğruluk payı çok düşük değişiklik arıyorsan zor 2 senedir aynı kalıp kaynı motorla sürüyorlar piyasaya..... Yanlışım varsa affola
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
http://www.ibike.com.hk/01_bike_repo...50r/gt250r.htm
arkadaşlar şu linke bakarsanız yamulmuyorsam enjeksiyon farkı var.linkte öyle yazıyor ben linkin yalancısıyım.
Drift Religion
650cc racing mi bunun sınıfı halen anlamış değilim. Bence bu motorun sınıfı yok. Racing isteyen ve 650cc alan birisi neden bunu tercih eder... Zaten o yüzden de 650 tutulmadı.
250cc sınıfında bence gerekli bir marka hyosung. Fakat V motoruyla 650cc sınıfında zor tutunur.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
250r gt side kalmayacak kawasaki 250 r geliyor....
Hem de daha ucuz olma ihtimali çok yüksek....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
abi hiç sanmıyorum kawasakinin 250r ının bu piyasaya gireceğini girse bile muhtemelen daha pahalı olur
fren balatalarındaki aspesti azaltmışlar
tek fark o
250 cc sınıfında tek başına bayrak taşıyan honda cbx250 22 hp karşısında sadece daha ucuz daha güçlü olduğu için tutunan hyo GT 250 29hp ( ben gv 250 kullandım 5 ay ve söylenenlerin aksine parça sorunsuz ve sadece dönemsel bakımlrını yaptırmaktan başka masraf açmadı ) eğert bu cc de daha geniş yelpazeye sahip olunan bir ülkede olsaydı en son sırada olmaya devam ederdi. ama internetten takip ettiğim kadarıyla da yamahann 250cc ( gladyatör) ürünü hepsinden kaliteli ve yakıtı düşük ( enjeksiyonlu) fakat ben o üründen çok fazla bahsedildiğini duymadım ve okumadım. fakat şunu da söylemeliyim, o fiyata ne cbx ne de yamaha alırdım. yine gidip 250 gt alırdım. eminim.... aradaki fiyat farkı kaliteyi 2. plana itiyoır bütçeme göre. eee mersinde bunların hiç ama hiç parça sorunu da olmadığı için alırdım gt yi.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)