Erkeklere özel Motosiklet
Reklamlar
-
hakkaten baktıgımda bende de bir tiksinme uyandırdı resim, öte yandan üzerinde bunca konusulmasına da anlam veremedim. adam yapmış etmiş, kendi kültüründe yeri olabilir, bizimkinde olmadığı kesin. bakarsın begenirsin, bakarsın sevmezsin kapatırsın. ama ciddi ama geyik yorumlar yapılır seversin sevmezsin yazarsın yazmazsın.
tartışmaya bahane arıyoruz sanki..
.....Medeniyetle cinselliğin hiç bir alakası yok. Konu burda zaten cinsellik değil. O motora bakarken adamın birisi aklından sizlerden birinin "eşini / kız kardeşini / annesini " geçiyorsa hoşunuza mı gidicek. Sakın bana o motora bakıp da aman tanrım ne güzel bi şaheser ! tam bir el emeği diye düşündüğünüzü söylemeyin, sadece gülerim...
bu da günün komedisi
Reklamlar
-
melocann adlı üyeden alıntı
içini eçirerek baktığın kızla bile göz zinasına giriyorsun
Göz zinasına giriyormuşsun Görkem...bre zındık..kafir...20 kırbaç cezası verin derhal
Günün komedisi bu bence
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
banavurma adlı üyeden alıntı
fesuphannallah... daha neler çıkacak durun hele.. özel yapım tasarımcılar sınır tanımıyor... inşallah bayanlara özel yapmazlar....
siz tartışadurun ben bu yoruma koptum. olayı bitirmişin bravo
==============================
==============================
-
varadero48 adlı üyeden alıntı
melocan seni kınıyorum dostum dewlet elinden geeni yapıyo dawaları bitirmek için. ayrıca awrupada bizimkine benzer olaylar olmuyomu sanıyosun sen sadece twlere yansımıyo. ben amerikayı sawunan biri deilim ama inanki onlarda olmasaydı sen suan yararlandıgın nimetlerden yararlanamazdın
Ne gibi nimetlerden yararlanıyorsun, söyle de biz de bilelim yararlandığımız nimetleri.
Hepinizi amerika manyağı olmuşsunuz, nerdeyse tapacaksınız adamlara, yazık..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Motor ilginçlik adına 10 numara. Şu seviye tespitide kapatın lütfen Tubıs Tartışma lütfen büyüklük sende kalsın. Arkadaş yeni forum kurallarını okuması yeterli olucaktır heralde.... Hoşçakalın paylaşım için saol...
Burası ne acayip bir yermiş ya herkes birbirinin avukat kesiliyor. Büyüklük sen de kalsın dediğin hamınefendi tanımadığı birine şaklaban, yorum yapanlara sapık, bulunduğu bölgedeki doktorlara saygısızlık yapan bir bayan.
Ben arkadaşa değil tabiki yazdıklarına kıl oldum bunun tersini algılayan varsa vay haline.
-
tubiş senin bindigin o nx falcon american versiyon buda sana kapak olsun
-
tubis, Aslında savunduğun şey doğru olan ama sinirlendin çıkışın sert oldu. Senin için doğru olanı karşındakine empati yoluyla anlatmak istiyorsun fakat empati oluyor iğneleme İğneleme de karşındakini ister istemez tahrik ediyor. Marlboro Man in cevabı gibi bişey yazıcaktım senin yazını okuyunca sonradan genelleme yapmamaış falan diyerek vazgeçtim. Burdaki bütün arkadaşlara sesleniyorum lütfen tartışırken sinir haliyle kantarın topuzunu kaçırmayalım.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Herkesin dini kendine... "Baktığın kızla göz zinasına girmek" senin inancın. Saygı durarım. Fakat bunun için kimseyi taşlayamazsın.
Herneyse din tartışmasına dönmesin olay...
bak güzel kardeşim 6 yıl imam-hatip okudum muhafazekar zannetmeyin sadece dinimizde olan çarpıtmaları artık kaldıramıyorum senin inancın derken senin inancın olup olmadıgını sorabilirmiyim
melocan seni kınıyorum dostum dewlet elinden geeni yapıyo dawaları bitirmek için. ayrıca awrupada bizimkine benzer olaylar olmuyomu sanıyosun sen sadece twlere yansımıyo. ben amerikayı sawunan biri deilim ama inanki onlarda olmasaydı sen suan yararlandıgın nimetlerden yararlanamazdın
bende seni kınıyorum dewlet elinden geleni yapıyorda benmi göremiyorum amerika olmasaydı başkası olacaktı
-
Bence konu seviyesini aşıyor... biraz daha dikkatli olalım bence...
melocann
Önemli olan benim inancım değil , önemli olan herkesin inancının farklı olabileceğidir... Benim burada savunduğum müslüman dinince kabul edilmeyen veya edilen birşey olup olmadığı değil. Benim savunduğum , dininiz, inancınız ne olursa olsun size ters gelen birşeyi taşlamamanız gerektiğidir... Herkesin inancına , kültürüne saygı duyulmalıdır... Eğer hoşunuza gitmiyorsa hoşuma gitmedi diyerek geçebilirsiniz...
Benim ilk yorumuma bakarsanız göreceksiniz , tasarımını çok beğendim diyerek geçtim... onun veya bunun beğenisini sorgulamadım.
-
önceki yazımda var amerika taraftarı deilim ben milliyetciyim ama türkiye ilerledi kim nederse desin kimse dininine karsı gelmeden yasıyor senin o ameranlar dedigin türkiye seni düşmanlardan korumak için bir ton silahını amerikanlardan alıyor artık eskidenmiş o kazma kürek adamlar bi dügmeyle istedikleri yeri yokediyor
-
İstediğinizi yazın umrumda değil, varadero48 sana da bişey diyemiyeceğim, muhatabım değilsin. Nerden çıktıysan.
-
melocan sen git durdur aşiretleri falan ozman sen gec dewletin başınada sen yap.. kolay sanıyorsunuz herseyi ben marmariste yasadıgımdan senin din ve laiklik anlayısına gülüyorum sadece
-
önceki yazımda var amerika taraftarı deilim ben milliyetciyim ama türkiye ilerledi kim nederse desin kimse dininine karsı gelmeden yasıyor senin o ameranlar dedigin türkiye seni düşmanlardan korumak için bir ton silahını amerikanlardan alıyor artık eskidenmiş o kazma kürek adamlar bi dügmeyle istedikleri yeri yokediyor
neden alıyor biliyormusun elin mahkum gülüm mecbur alacaksın o kadar borcun varken sana istediğini yaptırıyor silah üretme dedimi bitmiştir edirnede olması lazım dünyanın en büyük tank fabrikası vardı ne oldu soruyorum
-
neoldu tubiş niye kazdın sen benim muhatabım deilsinki bikere burası bir motorcu sitesi bile deil neredeyse. sen kendini motorcumu sanıyorsun adam gibi konuşmanı tawsiye ederim kendini aşıyorsun işine gelmedi sanırım bi amerikan motoruna bindigni ögrenince..
-
-
parsadan adlı üyeden alıntı
Seviye belirleme uzmanımısınız.
Abi acayip kıl oldum bu arkadaşa.
Adamın biri topic açmış 'bu da benim köpeğim' başlıklı. Bay RTÜK hemen olaya müdahale eder başlığınız biraz kaba olmuş. Kardeşim insanlar motosikletlerine isim takamazlarmı. Motosikletine, kızım, oğlum, karakaçan falan filan diyemezlermi.
Evet gayet iyi anladık senin ne demek istediğini.
Şimdi duble kıl oldum arkadaş sana.
Burası ne acayip bir yermiş ya herkes birbirinin avukat kesiliyor. Büyüklük sen de kalsın dediğin hamınefendi tanımadığı birine şaklaban, yorum yapanlara sapık, bulunduğu bölgedeki doktorlara saygısızlık yapan bir bayan.
Ben arkadaşa değil tabiki yazdıklarına kıl oldum bunun tersini algılayan varsa vay haline.
benimle ilgili yazdığın 3 farklı mesaj. arkadaşın burada kıl olduğu kişi benim.
pardasan, sen ya yazı yazmayı bilmiyorsun, ya da yazdığını anlayamıyorsun.
ilk iki mesajınla üçüncü mesajın birbirini tutmuyor. bunu herkes farkedebilir.
ÜYE bana kıl olduğu için 1 kerelik cevap hakkımı kullanmak istedim. Başka birşey yazmayacağım.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
neoldu tubiş niye kazdın sen benim muhatabım deilsinki bikere burası bir motorcu sitesi bile deil neredeyse. sen kendini motorcumu sanıyorsun adam gibi konuşmanı tawsiye ederim kendini aşıyorsun işine gelmedi sanırım bi amerikan motoruna bindigni ögrenince..
Haddini daha fazla aşmamanı öneririm sana. Kendimi motorcu sanmıyorum. MOTORCUYUM DİYORUM. IQ seviyesi tabanda adamlarla muhatap olamayacağım daha mühim işlerim var kusura bakma, yazılarınla kimin daha seviyeli olduğunu gösteriyorsun zaten.
-
türkiye yasam acısından bi okadar ileri ama bi okadarda baskasına muhatc bi ülke melocan sen neyi sawunuyorsun sen dewlet düşmanımısında sorgulamak sana düştü soracagın kişi ben deilim sadece dewletci milliyetci biriyim dewletimin arkasında durmak benim gibi bircok vatandasın görevi
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Göz zinasına giriyormuşsun Görkem...bre zındık..kafir...20 kırbaç cezası verin derhal
Günün komedisi bu bence
sen git müftüye sor ondan sonra komikmi değilmi öğrenirsin
-
27 Eylül 2007, 18:31
Bence güzel bir tasarım. Tabi bununla caddelerde dolaşılmaz.(Türkiyedeki zihniyet bu tasarımı kaldırmaz)
Dünyada buna benzer birçok heykel ve tablo var ve bunlardan bazıları uluslararası yarışmalarda derece aldı.
Aslında sorun bu resimde degil , bizim zihniyeti bozuk milletimizde....
Bu tür resimlere bakıldıgında bazıları sanat görür bizim milletimiz ise sadece erotik bir şekil görür.Millet olarak butür şeyleri aşmak için uzun zamana itiyacımız var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)