bende isterim biane
bende isterim biane
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Arkadaşlar yorumlarınızı yaparken daha seviyeli olun lütfen formda bayan arkadaşların olduğunu hatırlatmak isterim.
Tasarıma gelince bunu yapan sapık anlaşılan hayatında hiç bir kadın ile ilişki kuramamış, kuramamış sapık düşüncelerini alete uyarlamış hanzonun birisi.
kedilerden başka, mahallede kim varsa binmek ister buna artık.
yaw bunu yapan adam türkiyede olsa bunu ruhsata nasıl işletir bea
bence gösteri amaçlı yada şow aracı değil gibi tekerleklerinden kullanıldığı anlaşılıyor
trafikte çok kazaya sebeb olur bence
virago1100 ya da 750. bunun dışında bana başka bişey hatırlatmıyo
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
bencede enteresan bir model. fakat yanından geçtiğiniz insanlar aaa salağa bak böyle terbiyesizlik olmaz molmaz demezler mi ?
Negatif -
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
cbf 150 dediklerine aynen katılıyorum arkadaşım
Diyecek kelime bulamıyorum.Ultrarezil bir şey olmuş bence.Buna binen kişi normal birisi olamaz...
Satılık Asya125t-Spidi mont
Bunu yapan adam kesin mühendistir.
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
bu heyecanlanmak yada tatmin olmak için yapılmış bişi degilki...
tamamen dikkat çekmek ve tasarım amaçlı yapılmış bişi
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
arkadaşlar resime kızıyoruz ama bence biraz daha gerçekçi olmak lazım yapılan yorumlardada seviyeli tabi.Ama daha acı bir gerçek varki sabahtan akşama kadar televizyonda boy gösteren yok onun selüliti yok bunun firikiği bunları yediden yetmişe tüm aile televizyonda seyreder iken şurada polyesterden yapılmış makete yapılan yorumlar bana düşündürücü geldi.Yanlış anlamayın benim düşüncem o zaman kumsalda kumdan bayan figürü yapan gençleride kınamak lazım gelmektedir diye düşünüyorum.
EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.
buraya seviyesiz yorum yapan arkadaşlar, aşağıdaki linke bir bakın:
http://www.motosiklet.net/forum/site...-yorumlar.html
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
çok aptalcana buldum ve aynı zamanda da seviyesiz
bence süper yapmışlar harika simdi kız üyeler kötülüyolar ama erkek modelini yapsalardı kadınların içini gıdıklayacagından eminim insan dogası
Seviyesini bilmeyeni uyarmak her insanın hakkıdır.
-
Bu arada tasarım amacı çok kötü.
Böyle bir makineye, bırakın binmeyi. Tasarlayıpta insanların önüne çıkaran zihniyete, diyecek söz bulamıyorum...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Bence güzel düşünülmüş bir tasarım... çok dikkat çekici. zaten tasarımcıların amacı da bu değil midir? dikkat çekmek...
kimin ne dediği beni bağlamaz bence düşünce güzel...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu ne yaaaaaaa bunu yapan tamamen sapık ruhlu ben burda o motorla dolaşcom valla her gittiğim yerde taşlarlar
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)