slm super olmus bunlar ledlı deil florasan nerden kaca aldın usta fiyat werırsen sewınirım bende dusunuyom ama nerden bulucamı bılmıyorum
slm super olmus bunlar ledlı deil florasan nerden kaca aldın usta fiyat werırsen sewınirım bende dusunuyom ama nerden bulucamı bılmıyorum
Ellerine saglık
Çok guzel durmus
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
usTa Bendede MondiaL 150 Zat Var
hani Bu makineyede böyLe bi Şekil yapmamız mümkün olurmu arkdaşLar bilgisi oLandan Fikir beqLiorum pLs
.....güncel
düşünce güzel, işçilik güzel, insanlık güzel.... motorculuk eğer içine sindirilmişse çok çok güzel..... tebrik ederim ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
..... qünCeL yau Dostum Bi Cvp Verin uyarMı Bnm aLete Florasan anqeL ?
storm'un farları yuvarlak oldugu için yakışmış ama seninkiler yassı oldugu için bilemem. ben de yeni motoruma taktırasım geldi bak şimdi örünce
tebrikler , çok iyi
hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı kalsın :bounce:
Evet güzel olmuş hangi neoncuda yapıldı bilmem ama ben yapsam beleş olacağı kesin.Çünkü bizzat kendimiz neoncuykya o bakımdan.isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum.Yanlız bu camdan yapıldığı için sallantıda ne bilim bizim yollarımızda fazla dayanacağını sanmıyorum.Çünkü hassa,camdan yapıldığı için benbile yapmadım zaten bi kırılsa uğraş dur gerçi 30 cm.camı aleve sokup tek hareketle yapılıyor ama geçiş aşamaları biraz uğraştırıcı ayrıca tamir ücretide sıfır fiyatın yarısı.Bu gibi çalışmalar için 12volt trafo kullanılıyor.Araçlar için onuda dışarıdan getiriyorlar.Özel olarak bu işle uğraşan varsa bilemem.Ama yapanı bulun ben gidip bizzat pazarlık yapayım.Siz alırsınız sonraki aşamada eğer kırılırsa aldığınız yere değil bana gelin delikanlı sözü tamirini bizzat kendim yaparım.Saygılar.
ellerine sağlık çok güzel olmuş. benim motorda da vardı hemde 2 renk (mavi ve beyaz)ama şimdi hiçbiri çalışmıyor :( patladılar. bana da lazım aslında yenisi
arkadaşlar konuyu hortlatma gibi olcak ama.. bu angel kitlerini farın için nasl tutturuyosunuz ? silikonla filan mı yapıştırıyorsunuz yoksa özel bişeymi kullanıyosunuz ? teşekkürler.
Goruntu hos olmus. Angel eye takmak iyi fikir dogrusu. Verilen emegi takdir ediyorum.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
görüntü süper
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...resimleri.html
ben benim zata bişeler yapmıstım bi bak istersen linke
kardeş senin eski motorada cok güzel olmus zaten farları o iş için biçilmiş kaftan
güzel olmuş emeğine sağlık hoş duruyo gerçekten
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
süper olmuş sanki xenon var gibi duruyor valla acaba ybr125 göre olanlarından da varmı cok beğendim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)