Cbf 150 Ye Dört Lü.........
Reklamlar
-
Motorumu ilk aldıgımdan beri telaştaydım,hatta aldıgımdan iki hafta sonra dedim bu motorda dörtlü yok mu diye birola sordum yok galiba dedi,ama olmalı dedim,evet olmalı dedi benim kuzen.
diyelimki gece yola çıktınız veya yoldan geliyorsunuz geceye kaldınız,hiç ışıklandırma olmayan biryerde gidiyorsunuz sifiri karanlık,durmak icab etti,telefon geldi veya wc ihtiyacınız geldi, bu durumda durmak gerekiyor ve motoru yol üzerine bırakıyorsunuz,wc ihtiyacını yapmak için motordan beş metre uzaklaştıgınız zaman motor karanlıkta kalıyor ve bu sizin, motorunuz ve diger araç için çok büyük bir teklikedir,olur ya başka bir araç da durmak istedi,gelip de sizin motorun üzerinde durursa,
yani siz ihtiyacınızı gidermek için motordan uzaklaşınca motorunuzda dörtlü olmadıgı için sinyali yakmak zorundasınız,e o zaman anahtar üzerinde kalmalı ve motor çalışmalı,bu motoru bir nevi hırsızlara teslim etmek gibi bişey oluyor,hırsızın orda ne işi var demeyim adı hırsız heryerden çıkabilir.
hırsız geliyor motora biniyor,sinyal de yanıyor,basıyor gidiyor,olmaz kardeşim, ben bu işi hondaya yakıştıradım valla,hiç beklemezdim cbf 150 de dörtlünün olmayacagını,
Ama buna cihan ve birol kuzenler hemen el attı, ne yaptı cbf 150 ye dörtlü taktı,anahtar üzerinde olamadıgı zaman yakıyorsun dörtlünü,kilitliyorsun gidonunu nereye gidersen git.
dörtlü baglamak için bir adet flaşör gerekli,iki metre de kablo,bunlar yetiyor.dörtlünün dügmesi ise benim ve birolun hiç kullanmadı gidon üzerindeki acil stop dügmesidir.
Diyeceksiniz acil stop dügmesini honda boşuna koymamış olacakki,ben acil durumda elimi o dügme yerine anahtara uzatırım.
birolun ve benim motorumda dörtlü var.başka hangi cbf 150 de var?
bu konudaki yorumlarını bekliyoruz.
Reklamlar
-
motorda alarm var ondada dörtlü var zaten sagol ama yinede paylaştıgın için . Kısa bir hatırlatma alarmın uzaktan kumandasında dörtlü tulşu var motoru kitliyosun istersen tuşa basıyosun dörtlüler istediğin kadar yanıyo .
-
ya benim motorda dörtlü yok mesela (honda dylan da)
-
dur bakalım cihan sen daha neler yapacan merak ediyorum takılmayan ne kaldı motora?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi adlı üyeden alıntı
dur bakalım cihan sen daha neler yapacan merak ediyorum takılmayan ne kaldı motora?
yola devam,durmak yok,bakalım aklıma ne gelirse takıyoruz,ama uyduruk degil yani,herşey orjınal bir şekilde,hondaya yakışır şekilde.
-
iyi güzel yapmışsınız da ben geçen gün motorun başına geldiğimde dörtlüler açık sol sinyal açık ne bilim bütün düğmelerle oynamışlar eğer senin yaptığını ben de yapsaydım geldiğimde aküde oyuncaklar için kulanılan led ampulünü çalıştırmak için bile güç kalmıcaktı
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
cihan senin motorda ASR var mı
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Abi yaw!! Maaşallah motora takmadıgın kalmadı..
Ama güzel olmuş..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
anılyuksel adlı üyeden alıntı
iyi güzel yapmışsınız da ben geçen gün motorun başına geldiğimde dörtlüler açık sol sinyal açık ne bilim bütün düğmelerle oynamışlar eğer senin yaptığını ben de yapsaydım geldiğimde aküde oyuncaklar için kulanılan led ampulünü çalıştırmak için bile güç kalmıcaktı
benim motora kimse el süremiyor malesef,gündüz çadırında geceleri ise garajında uyuyor.
-
facebook(Fazer Tutkunları)
-
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
cihan senin motorda ASR var mı
dur bak aklıma getirdigin iyi oldu yarın bakıyım abs asr adl felen takıyım.
-
Benim bianchi Mach te bile var 4`lü yaa
Bu arada çok güzel durmuş 4`ler;)
[B]İstedim vermediler,Sen Çin Malı Kullanıyorsun Dediler..:salut:[/B]
-
güzel olmuş yaw.
en azından orjinal
-
vay cihan neden sönük kalmiş topic' in.. arkadaşlar bunu görüp yaptıracaklar kesin şimdi
-
CİHAN - abi kısmetse 2 sene sonra bende alıcam bu yaptıklarının aynılarını yapmayı düşünüyorum çok güzel ekliyorsun.
-
bence çok mantıklı dörtlü her motora gerekli
-
bencede dörtü sistemi hermotorda olmalı
-
scooterlarda ve bazı motorlarda var ama ben kumanda paneli bulamadım. 4 düğmeye tek parçayla ihtiyacım var.
1-sisleri yakmak için
2-farları kapayıp açmak için
3-kornayı duruma göre değiştirebilmek için
4- dörtlü flaşör için
motorun orasını burasını delmek istemiyorum açıkcası varmı böle bi parça ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)