al buda benim ayakkabım... ANLAYIN CBR Teröristleri
Reklamlar
-
DEĞİŞTİRDİM BİŞİ YAZMIYORUM TAMAM HERKES KENDİNİ BİLİR DİYORUM OKADARHAKILISIN ELİNT SİNİRLE VERDİĞİM BİR KARARDI SİLDİM YAZDIĞIMI
Reklamlar
-
Kesin bu da kapatılır
Born To Be wild,Live to Ride...
-
Daha önceki olaylardan haberim yok. İlk defa topigini görüyorum ve kullandığın kelimeler hiç hoşuma gitmedi.
ne kadar basitsiniz birde geniş olcanız mıotorcusunuz çok komiksiniz
Bu cümlende seni basit yapar. 3-5 kişi yüzünden bütün forum üyelerine siz şöylesiniz siz böylesiniz diyerek yargılamak inan senide basit yapar.
Bir sorunun varsa bunu daha seviyeli ve daha akılcı cümleler kurarak dile gietirmen gerekirdi..
Görüşmek üzere...
-
önce ki topiçte de bişey yoktu zaten iki üç tane cbr resmi koymuş başka bişey yok açıklama filan eee doğal olarak arkadaşlarda bunlar ne filan dediler yoksa kimsenin cbr ı küçümsediğinden değil benimde var yani neyse bu da kilitlenir kesin inş
kim küçük görülsün !!!
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
-
re
kimse üstüne alınmasın bir önceki yazımmmda yapılan abuk subuk yoprumlara buuu onlara yazanlar alınsın site genellemesi değil
http://www.motosiklet.net/forum/foto...tml#post807149
-
-
I didn't understand hemide 25 kere
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Ayakkabı mı...ayakkabı nerden çıktı ya...geçen maltepe sahilinde 1000RR'lı bir arkadaş hava atayım derken ayakkabısını bırakmıştı yolda o sen misin yoksa
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker
Benim de ilk aklıma bu geldi....
Bu arada parmak arası terlik motora ayrı bir hava katmış... Tam düşmelik
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Shrieker adlı üyeden alıntı
Ayakkabı mı...ayakkabı nerden çıktı ya...geçen maltepe sahilinde 1000RR'lı bir arkadaş hava atayım derken ayakkabısını bırakmıştı yolda o sen misin yoksa
Aynısının tıpkısını yazacaktım ama sayfa yarım saatte anca açıldı.
-
Konu ile alakali bir baslik varken siz klonlamisiniz, haliyle diger uyeler de tepki vermisler actiginiz konu basliginda. Sinirle gidip birkez daha konu basligi klonlamaya gerek yok ki.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende merak ettim ne ayakkabısı bu anlayamadım yada daha uyanamadım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)