SuperSpor Resim Sergisi!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Elinize sağlık.Çok güzel resimler.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
berkay güzel çalışma eline sağlık.
-
emeğine sağlık
-
Ellerine saglık cok guzel calısma olmus
-
güzel resimler ellerine sağlık
-
bencede super resımler paylasım ıcın saol....!
-
Helal Sana Dostum Usunmeden Yapmisin Vallah
-
GeCe__ adlı üyeden alıntı
Helal Sana Dostum Usunmeden Yapmisin Vallah
güzel yorumlar için saolun arkadaslar, resim sayısı arttıkca (marka basına 50yi vurursam) ayrı albumler olarak sınıflandırmayı dusunuyorum markaları
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
-
motorcu48 adam spaceine koyduğu resmleri paylaşmış ne alakası var reklamla bnce biraz iyiniyetli olalım
-
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
üzgünüm ama bu düpedüz space reklamı
bizlere birde açıklama yapılmış reklam değil diye
fakat bizler koyun değiliz bunu anlamıyacak kadar
yada en azından ben...
bu space reklamı olayı benimde aklıma geldi, bilerekte reklam degil dedim ama space'i gormeden yorum yapmış arkadaş biraz saçmalamış. içinde ne var ki reklamını yapiim? ha sen imageshack e girip tek tek 80 tane fotoraf yuklemek (foto basına 3dk den hesapla) space in image tool undan klasoru secip yuklenmesi için bırakmaktan daha kolay diyosan otur 80 tane resmi yukle siteye sora bide tek tek buraya koy...
space in icinde reklamını yapacaım bişi yok. eski online oyunumun SSleri var arkadaslar gorsun die, clana girerken skorlarımı referans gostermistim aynı nedenden space e koydum site yerine o kdr, baskada bisi yok, benim amacım topladıgım resimleri baskalarınında gormesi cunku bence gercekten cok gorulesi seyler!
gusel yorumlarınızicin tekrar cok tesekkurler!
dip.not: siz biz anlamayacak kadar koyun deiliz demişsiniz de başka yonlere cekecek ve baska tarafınızdan anlayacak kadar koyunsunuz bence. TAMAMEN paylasım amaclıdır.
-
croner adlı üyeden alıntı
bu space reklamı olayı benimde aklıma geldi, bilerekte reklam degil dedim ama space'i gormeden yorum yapmış arkadaş biraz saçmalamış. içinde ne var ki reklamını yapiim? ha sen imageshack e girip tek tek 80 tane fotoraf yuklemek (foto basına 3dk den hesapla) space in image tool undan klasoru secip yuklenmesi için bırakmaktan daha kolay diyosan otur 80 tane resmi yukle siteye sora bide tek tek buraya koy...
space in icinde reklamını yapacaım bişi yok. eski online oyunumun SSleri var arkadaslar gorsun die, clana girerken skorlarımı referans gostermistim aynı nedenden space e koydum site yerine o kdr, baskada bisi yok, benim amacım topladıgım resimleri baskalarınında gormesi cunku bence gercekten cok gorulesi seyler!
gusel yorumlarınızicin tekrar cok tesekkurler!
dip.not: siz biz anlamayacak kadar koyun deiliz demişsiniz de başka yonlere cekecek ve baska tarafınızdan anlayacak kadar koyunsunuz bence. TAMAMEN paylasım amaclıdır.
spacene bakıyodum. benim yazcaklarımı sen yazmışın resim upload etmek çok uzun iş. bölesi akıllıca fikir paylaşım için saol ellerine sağlık.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
-
yorum morum yok...........................
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
yorum morum yok...........................
Uğrasamam maanasıyla yorum yok diosan ztn bole dusunen bi sen varsn uzulmucem yorum yapmadn die,
ha kabul ettysen reklam falan olmadıgını fotoların tadını çıkar,
Elimde 20 tane daha birikti bi 50-60 olsun MTR2 albumu acıp koyucam (2-3haftaya ins) bi konu acar belirtirim...
:::Bu arada aklıma sonradan gelen bir fikir ISTEK uzerine foto araştırabilirim zamanı olmayanlar vb. için. Sehirdışındayım boş zamanım çok oluyor!:::
-
:::Bu arada aklıma sonradan gelen bir fikir ISTEK uzerine foto araştırabilirim zamanı olmayanlar vb. için. Sehirdışındayım boş zamanım çok oluyor!:::
arkadaşım bi ricam var. ben şu sıra gerçekten çok yoğunum ve pek fazla pc balında olamıorm. benim için performans hava filtresi takılmış motor resimleri araştırabilirmisin aynı zamanda motora ne gibi özellik kattığını felanda. valla allah razı olsun. kör istedi bi göz allah verdi iki göz. şimdiden saolasın.
-
-
walla biraz topic dışı olmuş ama biraz baktım (bildigim siteler resim üzerine
). karsıma genelde K&N diye bir site çıktı, iddları ise benzin kullanımında bir artma olmadan aletin beygir gucunun yukseldigi. yani performansa etkisi oldugunu iddia ediyolar ve omur boyu garanti verioruz diyolar bence sıkı bi iddia :D
::: İstediginiz marka model felan varsa aranırım
:::
saol arkadaşım k&n bi markamı oluyo neryse sabaha işe gidicem yatmalıyım gerçi saat 6:30 olmuş bundan sonrası allah kerim senide meşgul ediorum ama bi kaç tanede olsa foto koyarmısın yani motorlara nasıl yerleştiriliyo. yardımların için saol
-
güzel resimler emegine saglık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler