SuperSpor Resim Sergisi!!
Reklamlar
-
Sato8 adlı üyeden alıntı
saol arkadaşım k&n bi markamı oluyo neryse sabaha işe gidicem yatmalıyım gerçi saat 6:30 olmuş bundan sonrası allah kerim senide meşgul ediorum ama bi kaç tanede olsa foto koyarmısın yani motorlara nasıl yerleştiriliyo. yardımların için saol
hava filtresi çıkartılıyor motorun bu da karbüratörün üst tarafında kara bir kutudur...onun yerine kapalı kutu deil açık hava filtresi takılıyor.Katkısı daha çok emiş daha çok güç...K&N, BMC hava filtreleri var performansa yönelik benim bildiğim markalar bunlar.Dahası tabii ki var..Takılışı da deponun altında olduğu için hava filtren depoyu yerinden çıkarman lazım sora göreceksin zaten kara kutuyu.Onu çıkarıp yeni filtrenin borusunu karbüratörden çıkan filtre ağzına yerleştireceksin...
Biraz konu dışı oldu ama...Ayrıca motorun için uygun olan hava filtresini takabilirsin bi de her ne kadar yakıtı arttırmıyor deselerde bir parça artış olması gerekiyor bence.Çünkü daha fazla güç için daha fazla hava girişi yapılıyor böle olunca o havaya yetecek benzin alması gerekir...Bana göre bu şekilde yane...
Reklamlar
-
ultraukala adlı üyeden alıntı
hava filtresi çıkartılıyor motorun bu da karbüratörün üst tarafında kara bir kutudur...onun yerine kapalı kutu deil açık hava filtresi takılıyor.Katkısı daha çok emiş daha çok güç...K&N, BMC hava filtreleri var performansa yönelik benim bildiğim markalar bunlar.Dahası tabii ki var..Takılışı da deponun altında olduğu için hava filtren depoyu yerinden çıkarman lazım sora göreceksin zaten kara kutuyu.Onu çıkarıp yeni filtrenin borusunu karbüratörden çıkan filtre ağzına yerleştireceksin...
Biraz konu dışı oldu ama...Ayrıca motorun için uygun olan hava filtresini takabilirsin bi de her ne kadar yakıtı arttırmıyor deselerde bir parça artış olması gerekiyor bence.Çünkü daha fazla güç için daha fazla hava girişi yapılıyor böle olunca o havaya yetecek benzin alması gerekir...Bana göre bu şekilde yane...
çok saolasın yhaa yarın taktırıcam fotolarını koyup bi konu açarım bilgiler için saol. ellerine sağlık
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
-
Bence gayet güzel resimler var...
En hoşuma gideni de CBR 125'in çayırda çekilmiş fotosu..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
Bence gayet güzel resimler var...
En hoşuma gideni de CBR 125'in çayırda çekilmiş fotosu..
daısı senin başına serhatcım, dağa bayıra çıkarır fotosunu cekersin ilerde
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
güzel resimler dostum ellerine sağlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
hepsini kaydettim saol
-
Başka alemlere daldım vallahi...
Ne güzel şey bu bmw ler
Ellerine sağlık kardeşim...
HONDA BEAT + BEN = UZUN YOLLAR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler