125-150 cc katagorisinde terchim apache oldu her şeyi harika tek sorun hafifte olsa vibrasyon onunda çaresini bulucaz inşişte 2008 model apache.....
125-150 cc katagorisinde terchim apache oldu her şeyi harika tek sorun hafifte olsa vibrasyon onunda çaresini bulucaz inşişte 2008 model apache.....
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Güle güle kazasız belasız binersin işallah
Titreşim zamanla azalacaktır merak etme
Poturdak
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Hayırlı olsun.Bu kategoride bence iyi bir tercih..
hayırlı olsun,güle güle kullanın
kazasız belasız...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Hayırlı ugurlu olsun kardes Güle güle Kullan ALLAH Kaza Bela Vermesin
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
hayırlı olsun dostum kaca aldın bılgılendır bakalım
plaka dahil 3600 ytl arakadaşım...
yeni parti 4000 civarı olacakmış bilginize....
twona hayırlı olsun kardesim. kazasız belasız surusler
ya tozu dumana katacaksın, yada tozu dumanı yutacaksın!
kardeşim hayırlı olsun.bir sorum olacak.tanıtım reklamında digital gosterge gözüküyordu.seninkiler analog?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
kazasız belasız kullan hayırlı olsun
dostum o model farklı 160 rtr modeli şubatta gelecek tahmini 5000 ytl olacak. artık seneyede ondan alırız:D
hayırlı olsun ins kazasız belasız kullanırsın
kazasız belasız kullanman dileğiyle
Hayırlısı olsun. Allah kaza-bela vermesin. Ayrıca çok yakışıklı bir model...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Hayırlı uğurlu olsun. Dediklerine göre güzel makinayış hiç yakından görmedim. dolayısı ile kullanmadımda
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)