4000 mi olcak hocam ne zaman olcka 4000 bende alıcam en gec 1-2 ay içinde ehliyeti bekliyorum su an alayım o zaman ya da ne zaman olcak bence RTR 160 gelince 150 cc ler düşer gibi gelio
:S
4000 mi olcak hocam ne zaman olcka 4000 bende alıcam en gec 1-2 ay içinde ehliyeti bekliyorum su an alayım o zaman ya da ne zaman olcak bence RTR 160 gelince 150 cc ler düşer gibi gelio
:S
Güle güle, dikkatli dikkatli kullan. Nazar boncuğunu unutma..
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin bunun markası mı apaci ya yoksa modelimi
son gelişmeler nelerdir apache den , memnunmusun.
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Fiyatı 3.450YTL idi son sorduğumda ise ( geçen hafta ) 3.300YTL + bir depo benzin hediye daha da düşebilir bence 160cc gelince
hayırlı olsun allah kaza bela wermesin
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
banada düşer gibi geliyo yaw eger artcaksa alım şimdiden ocam motor cok güzel vites araklıkları kısa hızlı kalkıo cekişi cok ii bu arada ileride titresimde cok azalıo benim daha yok en kısa zamanda alıcam .......... ön tarafa bi yere suzuki arması yapıstırın cok güzel duruyo ;) ist \ pendik
Bende boluluyum nerde satılıyo sıfırı boluda?
Taksit Yapar Misin Sahibinden. Com Da 2.600 Demişin
Hayat 3.5 4 arasındadır ya 3.5 atarsın yada 4 4 lük yaşarsın
en son 2500 evercem dostlar yeni motor aldım yamaha x-city ona biniyorum
..hayırlı uğurlu olsun twona yamaha x-city le ilgili izlenimlerini bekliyorum.
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
arkadaşlar hiç umutlanmayın 160rtr gelecek diye ben geçen hafta aradım İSOTLAR grubu gelmiycek öyle birşey düşünmüyoruz dediler bende çok istiyordum ama gelmiyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)