Hayirli Olsun ..güle Güle Iyi Günlerde Kullanman Dileğiyle..
Hayirli Olsun ..güle Güle Iyi Günlerde Kullanman Dileğiyle..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
altımda oyuncak gibi kalmasaydı benimde tercihim olacaktı.
hayırlı olsun. ;)
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Kazasız,belasız nice 1000 lerce km'lere...
Hayırlı,uğurlu olsun...
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan dostum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
motor çok güzel hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin ins
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin... güle güle kullan...
KIRMIZI BOĞA..
Hayırlı olsun ama merak ettim 3600'e aldığın motoru 2800'e veriyorsun.
http://www.sahibinden.com/displayite...keyword=apache
olayı bitirmişsin. şimdi sıra tarih başlatmakta üstad...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hayırlı olsun motor gerçektende güzele benziyo ALLAH kaza bela vermesin
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
arkadaşlar motor çok keyifli. satmamın sebebi şu; ben genelde uzun yol kullanıyorum en az gittiğim yol 80 km bunun dışında şehirler arası yolculuk yapmak en büyük zevkim. bu durumda apache biraz yetersiz kalıyor. uzun yolda 100-110 km gibi süratler gerçektende yorucu oluyor. eğer 125 yada 150 cc bir motor düşünüyorsanız çekinmeden alın derim. yakıtı gerçekten çok az sakin kullanımda 60 agresif kullanımda 82 bin lira yakıyor. çekişi, torku gerçekten çok başarılı ara hızlanmalrda ve sollamalarda güven veriyor. süspansiyon ybr ye oranla daha sert fakat daha sportif bir sürüş sunuyor. gazlı amartisör olması bir başka artısı. görünüş olarakta çok yakışıklı bir alet, performans olarak düz yolda rüzgara göre 100 ile 120, bayır aşşağı 135 km sürate kadar çıkabiliyor.ben ön dişliyi 13 ten 14 e yükselttim performansı dahada etkileyici oldu. eee bu kadar anlattım artık karar sizin arkadaşlar
bu arada motorum 1600 km de faturası alıcıya kesilecek, ötv si yattı alıcak olan arkadaşımız sadece 140 ytl plaka masrafı verip kullanacak. ilanı aşşağıdaki linkte veriyorum....
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4802963
güncel....................................... .........
üStad yazIk ederSin motoruna. ben mondial 100kh ile 200 km yapıom iniom bakıom daha gidermi gider 100km daha yol gidiyom dahada gider yani motoruna güven ona şans tanı emin ol o senin isteklerine elinden geldiğince cevap verebilir.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
arkadaşlar vazgeçtim motorumu satmaktan ilginize tşk ederim....
hayırlı olsun hemşerim bolunu neresindensin sen bende boludanım
çok güzel bi motor geçenlerde test fırsatım oldu da yalnız lastiklerini beğenmedim bende kayıyo bayaaa arka frende disk olsa çok güzel olurdu kaliteli motor yapmışlar hindistanlılar göstergeleri felan çok hoş ayrıca sürerken economik mi yoksa müsrüfçe mi sürdüğünü görebiliyosun artı bi özellik olarak yazılabilir bi de 13.2 hp ybr düşünenler bu motora da baksın bii almadan önce
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
hayırlı olsın kardeşim kazasız belasız inş.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.Çok güzel görünüyor.
hayırlı olsun kardeşim güzel gerçekten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)