Lastik yakarken niye duman çıkmıyor MT çıkartmaların hayırlı olsun...
Lastik yakarken niye duman çıkmıyor MT çıkartmaların hayırlı olsun...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
nekadarda temiz bakıyorsun maşşallah..güle güle kullanmanı dilerim arkadaşım
zx-6r namı diğer 636...
motoruna bakım yapanı severim ben de. o scooter ney yav ? rs151 mi rokko mu ? başka bi markamı? o şanzıman açık niye geziyoki? toz dolar içine kayışı boşa döndürmezmi.
kazasız sürüşler genç kaptan
arkadaşlar mondial100kh ye uygun performans hava filtresi performans buji takan var mı bi etkı yapıyormu eger yapan varsa maliyeti ne kadar tuttu.Ayryca motorda orta dişliyi değiştirmek istesek maliyet ne kadar olur veya filtre buji dişlinin hepsi ortalama ne kadar tutar
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
lastik yakıcamda önce bi resim çekinelim dedim.
motoruma düşkünüm hemde baya bi
bu akşam çıkıcam parsellerden arkalara sinyal alıcam orjinalleri hoşuma gitmiyor biçimsiz oldugundan çabucak kırılıyor.
SKULLHUNTER abim sagolsun stickerleri gönderdi.
bende yapıştırdım buyrun resimler
Bu delikanlıda ben
BUDA ARKADAŞIMIN SCOOTERI
LASTİK YAKARKEN
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
arkadaşlar bu stickerleri nasıl söküceğiz bir fikri olan varmı jantı çizmeden kolay bir şekilde bilen varsa yazzsın
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
aga bu arkadaşının motoruna takıldım ben mondial tipi detaylı fotoları varmı arka tasarımı değiştirmiş manyaq olmuş ekliyorum :D
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
olm o makinaya yapcan masrafa yazık motoru sat git beat al kafan rahat olur
sendeki motorda bundan dimi yanlış hatırlamıyosam..
link e bak
http://www.motosiklet.net/forum/moto...eri-modlu.html
............
............
bı lastıge bakıp ne gıbı bı yorum yapılabılırkı.temız bakmısın motoruna gule gule kulln...
MT ANTALYA
senın motoruna hastayım valla genc kaptan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)