benim makina mondial 100 kh
Reklamlar
-
ya işte bende yapacaktım bu hafta sonu soğuk havada açılma yapıyormuş havaların sıcak olması gerekiyormuş yaza doğru yapacağım
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Reklamlar
-
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
baba sen bosuna yapma o seritler acılma yapıoasa?
süt ilacı sürdüm diye yaptı açılma bundan sonra kolayla parlatırım olıur biter
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
-
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
ya işte bende yapacaktım bu hafta sonu soğuk havada açılma yapıyormuş havaların sıcak olması gerekiyormuş yaza doğru yapacağım
kışın bant çeker yazın ise uzar bantın yapısından dolayı yazın yaparsanda bantın çekilir biraz pay bırakman gerekir
thaii_vtec adlı üyeden alıntı
baba gene yandın bu seferde asit
sen suyla sil :=)) en güzeli oohh
azcıkta annemin çamaşır yumuşatıcısından birazda sıvı el sabunu
işlem bu kadar
lastige dost lekelere düşmann
2 si 1 arada
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
-
torento_1987 adlı üyeden alıntı
motorun güzelmişşş, ALLAH kaza bela vermesinnn ama o aynaları tak bence bir an önce..
iki adet yeni ayna aldım binecegim zaman takıcam
XeeRooN adlı üyeden alıntı
Aynalar olmadan güvende gidebiliyor musun_?? SS motorlarda bile sol aynayı sökmezler, sen onlardan da hızlısın herhalde
)
aynalar kırıldı o yüzden söktüm.ss leri boşversen kafan rahat olsun
ben tek teker bile giderim canını sıkma
yorgun 48 adlı üyeden alıntı
Tebrikler herkes harika yorumlar yapmış. evet güzel rsimler. photo shop olayıda güzel. Mt ciler yakında eleştirmenlerin pabuçlarını dama atacak. Herkese selamlar.
aleykümselam------------
-----------------------
-------------------------
Blackpanther adlı üyeden alıntı
Nedense resmin her yerinde oynama var.Ön farda boyalı.
Birde ilk resimle bundaki grenajla ön çamurluk rengi farklı gibi.
Yaw bizde dedektif olduk maşallah.
Buda benden olsun bari..
Saygılar.
bu kadar abarmaya gerek yok
farın içini boyamış adı üstünde paint
çamurlugun rengindede bi degişiklik yokk
-
Blackpanther adlı üyeden alıntı
Nedense resmin her yerinde oynama var.Ön farda boyalı.
Birde ilk resimle bundaki grenajla ön çamurluk rengi farklı gibi.
Yaw bizde dedektif olduk maşallah.
Buda benden olsun bari..
Saygılar.
abi ayakları buyumuş sendeki reswimde orjinalinde bu yok sen mi yaptın ???:D
-
ALLAH kaza bela vermesin gerçekten motorunla ilgileniyorsun peki bu motoru hiç modifiye yapmayı düşünmedin mi ?
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
-
-
ddh adlı üyeden alıntı
ALLAH kaza bela vermesin gerçekten motorunla ilgileniyorsun peki bu motoru hiç modifiye yapmayı düşünmedin mi ?
bir iki düşündügüm şeyler var üzerinde çalışıyorum
sence ne yapabilirimki
ne gibi şeyler
-
motorun güzel allah kaza bela vermesin, ama bence o motordaki orjinal yapışkanlarını söksen daha güzel olucak kırmızı sarı şelinde olanları motoru çok basit yapıyo yinede sen bilirsin karar senin
-
sökmeyi bende düşündüm ama etiketlerin üzerine cila atmılar nasıl sökücem bilmiyorum
-
kıllıtarkan adlı üyeden alıntı
ne güzel olmuş işte janjanlı janjanlı binersin
Aynen usta janjanlı
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
cant jeridi ?
jant şeridi ?
lafı geçince herkes imladan güzel yazımdan bahsediyor ama koskoca başlık cant jeridi..
-
genç kaptan adlı üyeden alıntı
kışın bant çeker yazın ise uzar bantın yapısından dolayı yazın yaparsanda bantın çekilir biraz pay bırakman gerekir
azcıkta annemin çamaşır yumuşatıcısından birazda sıvı el sabunu
işlem bu kadar
lastige dost lekelere düşmann
2 si 1 arada
kanka omo yu denedinmi yoksa persil kullan..
-
03 Şubat 2008, 20:50
-
03 Şubat 2008, 21:15
Birileri pek düşkün motoruna
Kazasız belasız sürersin umarım..
Fotoğraflar için teşekkürler..
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
03 Şubat 2008, 21:24
güzel olmuş.
geçenlerde szinle avcılarda görüştük ama tanışmıyoz ve şimdi arkadaşının skutarından tanıdım.sahile inerken bize takıldınız Barış mançonun ordan sahile kadar.
yalnız o skutarı süren arkadaşın biraz tehlikeli gidiyo vede koruma kask bişey takmıyo bence ona biraz akıl verin ki kaskını bari taksın.
umarım görüşürüz avcılar sahilinde.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
03 Şubat 2008, 22:01
-
03 Şubat 2008, 22:10
yasirrr
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
güzel olmuş.
geçenlerde szinle avcılarda görüştük ama tanışmıyoz ve şimdi arkadaşının skutarından tanıdım.sahile inerken bize takıldınız Barış mançonun ordan sahile kadar.
yalnız o skutarı süren arkadaşın biraz tehlikeli gidiyo vede koruma kask bişey takmıyo bence ona biraz akıl verin ki kaskını bari taksın.
umarım görüşürüz avcılar sahilinde.
yok abi ben yoktum aranızda sen beni karıştırdın
o arkadaşım gerçekten bi manyak çok sürat yapıyor. ben onun çcuklugunu bilirim. yarın gidip kulagını çekicem.
ABİ yanında başka ne tip motorlar vardı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)