güzel olmuş
gece farkedilmeni de artıracaktır
güzel olmuş
gece farkedilmeni de artıracaktır
ne güzel olmuş işte janjanlı janjanlı binersin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
güzel olmus malzemeyi nerden buldun arkadasım paylaşabilirsen bizde bir bakalım
Motosiklet parçası satan yerlerden jant stickeri olarak isteyebilirsiniz arkadaşlar.
3 $'a da var 30$'ada var. kalitesine göre fiyat...
Bendede kırmızısı var...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
Güzel olmuş,elinize sağlık
Motosiklet aksesuarı satan yerlerde var fakat en aşağı 15-20 ytl'ye satılıyor diye biliyorum.
Atıyorum reklamcılardan temin edebilirse belki aynı kalitede malzeme daha ucuza alınabilir.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
GüzeL olmuşş benm motor da da sarı war
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel olmuş bea ellerine sağlık =))
Istanbul Büyük Esenler Otogarından Aldım
Otobüs Aksesuarcılarından Yaklaşık Olarak 10 Metre Civarında 2.5 Ytl Ye Aldım
Bi Kaç Siteden Baktım 6 Metresi 20 Ytl çok Pahalı Almayın
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
reklamcılarada bakın arkadaşlar çıkma falan fosforlu şeritler vardır 15-20 ytl vermeye gerek yok
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
reklamcılardan almaya gerek yok. üsteki metindede belirttim.ztn
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
peki site cemaati delim takdık bundan çıkarmı çıkmazmı? iz yaparmı ??
jantları lastikleri güzelce yıkayıp kuruluyorsun
bantın ucunu yavaş yavaş açıp yapıştırıyorsun
bant hassas oldugu için yamuk olma ihtimali çok fazla
gerisi el becerisi
nerden ve ne kadara aldıgımı diger metinlerimde dile getirmiştim zaten
güzel olmuş genç kaptan.ellerine saglık.
ben bunlardan çektim, ve çok kaliteli olmasına karşı yamukluk yok,zaten kendisi yamuk oldugu için eğimi kendisinde var,
digerleri ni tercik etmedim ileriki zamanlarda sıcakdan veya soguktan etkilendigi zaman kalkma yapıyor.
6 aydır kullanıyorum hiçbir kalkma yok şimdilik.
98 Beygir.....
cihan moturuna nazarım değcek şimdik maaşallah deyivereyim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
ya abi allah için biri şunun yapılışını tam olarak annatsın reklamcılar yaparmı veya parasıla yaptıracagımız yer var mı ? aydınlatın beni arkadaşlar hayran kaldım hele kırmızı aklım gitti
ne yagmur ne kar ne dolu motorlu insan hayat dolu::fool::
cihan abim yorumların ve resmin için teşekkür ederim.resmini bilgisayara kaydettim hoşuma gitti
dogru söyle şimdi benimki nasıl olmuş azcık moral bulim
ABİ RESMİNİ Bİ EKLEDE GÖRELİM MERAK ETTİM YA
ABİ SENDE Bİ RESMİNİ EKLE
BİLGİ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNALIM
ellerinize sağlık arkadaşlar gerçekten süper olmuş yaa.enkısa zamanda bende yapacağım işallah.
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)