Usta, eline sağlık. Ama motor siklet değil, motosiklet. Buna da dikkat edelim lütfen.
Usta, eline sağlık. Ama motor siklet değil, motosiklet. Buna da dikkat edelim lütfen.
May the Force be with McLaren Mercedes
valla kazara yazdım arkadaşlar gülüce tekrarladım
S.a kardes sende var bişeyler ama bu işş için bütçe lazim genede tebrikler..
basarılar dilerim hiçte fena deilsin
Discovery'de özel motor yapanlardaki cihazlar ve imkanlar burada olacak ki motor yapasın. Ama sanmıyorumki onlarda ilk motorlarını bundan daha değişik bir ortamda yapmış olsunlar. Biraz sabır... Kolay gelsin.
Dostum eline koluna sağlık. Bir şeylerle uğraşıp ve ortaya iyi ya da kötü kendinden olan bir ürün çıkarmak çok büyük tarifi imkansız bir haz verir insana. Seni emeklerinden dolayı kutluyor ve kesinlikle daha güzel mükemmel ürünler çıkaracağına inanıyorum
Gelelim sana...
BECEREBİLİYORSAN SEN DE YAP BECEREMİYORSAN ÇENENİ KAPAT. AMA ASLA İNSANLARIN EMEK VERDİKLERİ VE ALINTERİ DÖKTÜKLERİ ŞEYLERLE ALAY ETME...
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
emeğine sağlık dostum hoş bi çalışma olmuş..
Dört nala gidiyoruz bizi bekleyen yere,halimize sükran mı[COLOR="black"][COLOR="Green"][B][/B][/COLOR][/COLOR]?isyan mı?etmeli,bütün ömür bi rüya ise uyuyup hiç kalkmamalı mı?
karbüratöeü göremedim, tam olarak nerede
hava filtresi fazla küçük gibi, karbüratör de öyle
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
eline sağlık vallahi beğendim çalışmalarını. ilerleteceğinden de eminim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Arkadaşım eline sağlık çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
kardeşim emek vermişsin güzel ama ortada bir tasarım yok yani böyle tasarım olmaz..önce yaparsın parçaları birleştirirsin çatıya alıştırırsın sökersin tekrar bu parcaları boyası cilasını yaparsın görünüm yaparsın..ama iki kaynakla iki spiral taşı ile olmaz bu iş ekipman ister..BOŞ ZAMANLARINDA uğraşmak için hoş vakit gecirebileceğin oyuncak olmuş bunlar elinde..Jawa Laser modeli jawanın yaptığı en dandik yapımdır...jawa için google da slovakyali350 yaz jawalar burda toplanmış güzel makineler var bakabilirisin..
güzel çalışma, imkansızlıklar içinde yapılan ancak bu kadar olur ilerde ankarachopper tükanını açarsın inşallah
eline emeğine sağlik.... inşallah cok daha iyi imkanlar bulur çok daha iyi işler yaparsın... bir günde deil tabi :D
bnde merakliym ama sadece görsel acidan bi üretimim var teknik olarak hiç bir kültüre sahip degilim
ne denir ki tek kelimeyle : süper...
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
kardeş bence motorun dışına dokunma içinde oynama yap dışı kolay onlar işin süsü hatta dışını iyice kötüleştir yıprat motorunu uçak gibi yap şöyle düz yolda 150-160 yaptığını görenlerin ağzı açık kalsın nasıl fikir ama hatta anahtarına bile yarışabilirsin
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Eline Sağlık kim ne derse desin gerçekten hoş olmuş. Metal ve boya işçiliği zayıf görünüyor ama olsun . Önemli olan kendin yapmış olman , motorlara ruh vermişsin resmen . Bir motorcu bunu yapabiliyorsa gerçek bir motorcu olmuş demektir. Yoksa sadece parayı bastırıp motor almayla dağ bayır gezip mangal yakmayla motorcu olunmaz ...
tam sevdiğim tiplerdensin evlat,senin gibilerle uğraşmayı çok severim , üslübunu değiştir ve şunu öğren ''Her zaman emeğe saygı göster''
yoksa bu forumda ismimi çok görürsün
Abi , 2. resimdekini hakkatten beğendim , çalışmalar güzel ve zamanla daha iyi olcağından eminim, Çalışmalarınızın dewamını bekliyoruz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Sonuçta emek verilen bi iş saygı duymak, lazım heleki Türkiye şartlarında zor bi iş kolay gelsin .
kardes emegıne ve ellerıne saglık yalnz bırıkı yerde hata etmıssın galıba gıdon cok onde kalmıs deponun ustune bayagı bı yatman gerekır onu duzeltırsen daha da sık olur coper tarz motorda deponun ustune yatmazsın
bıde ılk resımdekı motorda sasısı cok zayıf gorunuyo
genede cok hos olmus yaf
yolun dogru ıse herzaman savas
Emeğe saygı, daha titiz çalışırsan iyi işler çıkarabilirsin. Çalışmalarında başarılar.
"Motosiklet Özgürlüktür."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)