Bir Transalp bir Ducati bir KTM 990 advencer fena olmazdı
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
TEK GERÇEK!!!
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Aşağıda sıraladığım bütün makineler ayrı ayrı zevkli, ayrı ayrı heyecanlı, kendi alanlarında ayrı ayrı yıldız olmuş makinelerdir, hepiniz benden iyi bilirsiniz.. Bunların içinde sadece kral bir enduro eksik ona da boyum yetmiyor (1.70)
size en yakın olan şey hayallerinizdir, onlar sizin tam içinizde.. sahip olmak istediğim makineleri aşağıda sıralıyorum..
Suzuki Burgman An650 Executive (O bir efsane, maxi scooterın öncüsü, en konforlusu)
Gilera Gp800 (En güçlü, en hızlı scooter, parça sıkıntısı olmasa harikalar yaratabileceğiniz bir eğlence makinesi)
Yamaha Mt-03 (Yerden yüksek bir naked, tarz sahibi harika bir makine)
Moto Guzzi Breva 1100 (Keyifli, şaft aktarmalı bir İtalyan aygırı)
Harley Davidson V-Rod Muscle (V-Rod serisinin en yeni ve asi modeli)
Yamaha V-Max ( Gerçek üstü V, gerçek üstü Max!)
Triumph Rocket 3 ( Tam bir İngiliz aygırı!)
BMW K1300R (Asalet, güç, sürat... sınırları zorlamadan asla bilemezsin herkesin son noktası vardır. İşte benim son noktam.)
Hepinize sevgiler, saygılar, kazasız sürüşler...
Uploaded with ImageShack.us
işte hayalimdeki tek motor hayabusa turbo off diyorum yha :D
Harley sitesine baktıysanız göremezsiniz, motor Travertson V-Rex adı ile geçiyor(powered by Harley Davidson deniliyor) sanırım harley firması yapılması için teknik ve maddi yardım yapmış.
Ana sitesi bu: http://www.travertson.com/Home/tabid/36/Default.aspx
Özellikler:
yaa o bu değilde şu night rod aklımdan çıkmıyor bi türlü.. off almanın planlarını yapmaya basladım 30 a temizi bulunur sanırım önümüzdeki yazı bekleyelim
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
Arkadaşlar benim sizin gibi büyük motosiklet sevgim yok sanırım. Ben motosiklet konusunda kaliteli ama küçük cc seviyorum diyebilirim.Yamaha crypton istiyorum.Bu onun fotoğrafı.
Bu da hayalim.Hayal diyorum çünkü Türkiye sınırlarında böyle birşey yok.Ama sadece videosu var.Body kit galiba.Turuncu beyaz olana hastayım arkadaşlar.Renk uyumu harika.
http://www.youtube.com/watch?v=FeRdoBQiSj0
Masallah nekadarda mütavazi hayallerimiz var
Bende beyaz renkli,çıtıpıtı er6-f almak istiyorum...ama
Yeryüzünün en pahalı akaryakıt fiyatları aklıma geldikçe hayallerimin üzerine karabasanlar çöküyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)