birtane hayalımız yok ama ılk oncelık hayabusanındır ınsalla ılerleyen zamanda dıgerlerı de gercek olur[IMG]C:\Documents and Settings\TOSHIBA\Belgelerim\Resimlerim\BATIKAN\mot or[/IMG][IMG]C:\Documents and Settings\TOSHIBA\Belgelerim\Resimlerim\BATIKAN\mot or[/IMG][IMG]C:\Documents and Settings\TOSHIBA\Belgelerim\Resimlerim\BATIKAN\mot or[/IMG][IMG]C:\Documents and Settings\TOSHIBA\Belgelerim\Resimlerim\BATIKAN\mot or[/IMG][IMG]C:\Documents and Settings\TOSHIBA\Belgelerim\Resimlerim\BATIKAN\mot or[/IMG][IMG]C:\Documents and Settings\TOSHIBA\Belgelerim\Resimlerim\BATIKAN\mot or[/IMG][IMG]C:\Documents and Settings\TOSHIBA\Belgelerim\Resimlerim\BATIKAN\mot or[/IMG][IMG]C:\Documents and Settings\TOSHIBA\Belgelerim\Resimlerim\BATIKAN\mot or[/IMG]
Arkadaşlar, ben hayalinizdeki motosikletler dedim, siz bulduğunuzu (bir kaç kişi hariç ) eklemişsiniz Böyle giderse Süper Duvar Kağıtları 2 olarak değiştirilecek başlık
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
kimse yazmamış, o yüzden ben yazıcam arkadaşlar.
bu kadar sığ olmayın allah aşkına ya. burası bir motosiklet forumu.
sadece siz takip etmiyorsunuz burayı, takip eden bayan arkadaşlarımız da var!
ne zaman böyle bir resim konsa hep aynı muhabbetler. yeter ama artık
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Hayaller olmasaydı, gerçeklerde olmazdı... (Çok ağır konuştum be!...)
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
yaşım kucuk olabilir ama hayalım baya bı buyuk bu olmassada ilerde 600 luk bi bmw seyahat motoru ıstıoyurm onun resmını bulamadım
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
kardeşim koyduğun resim hayalina baya bi uzak duruyor o motor honda gl1800 goldwing 1800cc motor var yani hayalinin 3 katı
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
:D ya bu biraz fazla kaçmış doru söyluyosun ben bunu bi yere giderken görmüşdüm superdi yaa insan gorunce şaşırıyo tabi ama bi bmw sport touring fazla olurmu?
bu nası 2 tane çanta ondan sonra seyahat çok guzel olurdu bide kartal23 un koyduu yamah da çok hoş baya hoşuma gitti
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)