En azından yeni başlamış ve profosyonel değilim diyen biri için hiçte fena değil.
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
Bu bayaa başarılımışAmatorğm diyen birine göre çok iyi bence
prof olmayan birisine göre gayet başarılı çalışmalar tebrik ederım emeğe her zaman saygı gerek...
Çok güzel çalışmalar. Devamını dilerim...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
emeğine sağlık çok güzel olmuş. Benim motorun da evin önünde deposunu çocuklar oyun olsun diye çizmişler bende düşünüyorum yaptırmayı.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
valla fıstık gibi olmuş bence devamını isteriz Allah kolaylık versin hayırlı çalışmalar
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
bencede çamurlukdaki alev olayı baya bi başarılı yeni başlayan biri için fena deilsin devamını bekliyoruz
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Beğenileriniz için teşekkür ederim. Yaptıkca yeni resimlerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim...
Yaa o çamurluk yanmıyor dimi dostum çok başarılı olacaqından eminim ilk izlenimde bile etki yaratıyorsan böyle başarılarının ve eserlerinin devamını dilerim kim bilir belki bir gün müşterin ooluruz aklımda yok deil yani böyle birşey...
aslında yargısız infaz değil bu yapılan uygulama... sen direk kendini reklam ederek başlık açıyosun burası reklam yeri değil... aslında seni protesto etmek lazım... buna rağmen benim gibi sazanlar atlıyor senden fiyat almak iiçin...
Evet biraz reklam kokuyor ama pekte protesto edilecek gibi değil. İlk açtığı topic te uygun fiyata yapa bilirim demiştim ayrıca amatör olduğunuda belirtmiştin Amaç para kazanmaksa resmi olarak yapmanı tavsiye ederim. Ama bu gibi işlerde talep çoğalacakki sende bir düzen kurabilesin.. Bencede başarılı bir çalışman var özelliklede çamurluk güzel olmuş. Tebrik ederim başarılarının devamını diliyom..
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
nasıl yani anlamadım, sen mi yaptın bu airbrushları ??
öyleyse tebrik ederim seni çok iyiler bence
Aslında bunu düşünmeden atladığımı kabul ediyorum...Belki reklam olayında da haklısısnız... Ama yaptığım emeğime laf atılması .. doorusu kanıma dokundu. Netice emek veriyorsun. evet alev desenleri konusunda epeyce ustalaştığımı söyleyebilirim ama bu diğer resim tarzını yapamayacağım anlamına gelmez ... neticede ben bir ressamım... Elbette Airbrush farklı bir kulvar.. ama çok farklı da değil.....
Beğeniniz benim için bir motive aracıdır... Herkese teşekkür ediyorum...
İnşallah.. ... aman.. reklam olayına girmeyelimm... Ağzımız yandı valla.. ehuu ehu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)