Bir yıldır airbrush yapıyorum.... profesiyonel bir işyerim yok. Hobi olarak yapıyorum. Ucuza yaptırmak istersesniz... bana mail atın derim... yardımcı olurum uygun fiyata ..Size yaptığım bir kaç örneği de gösterebilirim...
Bir yıldır airbrush yapıyorum.... profesiyonel bir işyerim yok. Hobi olarak yapıyorum. Ucuza yaptırmak istersesniz... bana mail atın derim... yardımcı olurum uygun fiyata ..Size yaptığım bir kaç örneği de gösterebilirim...
Birkaç resim atarsan sevinirim.
Böyle birşeyle uğraşman çok güzel Resimleride göre bilirsek yaptıklarından mesela kendi motosikletine yaptıysan bir resim koyda topiğe bakalım merak ettik...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ben kaskıma yaptırmak istiyorum kaça mÂl olur???
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
1 depo 1 ön çamurluk 2 arka grenaj küçük imajlarla airbrush bana kaça maal olur acaba pazarlık usulü ile mi çalışıyorsunuz fiyatlar fix mi...antalyadayım nasıl yaparız...
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
bende bi kırmızı kask var ona ay yıldız ve atatürk yaptırmak istiyorum kaça yaparsın ?
ya arkadaşlar buraya resim nasıl eklaniyordu yaa. uzun zamandır girmemiştim...bi yardımcı olunda airbrush resimlerimi gösteriim size..
Dostum..Bunun fiyatı 500 ytl ye olur... baya işcilik ister...Parçaları söküp gönderebilirsinde kargoyla...yapılır tarafımdan sana kargoyla geri gönderilir...Bir düşün .. yazmak istersende
maltintash@otmail.com
BUARADA .... TOPİĞE RESİM NASIL GONULUR BEYLEEEE::: YARDIM EDİVEN GARİİ...
yaptıracağın resim yada desene bağlı 50 ila 70 arası olur sanırım..
bende kaskıma yaptırmak istiyorum, ne zamandır aklımdaydı
ama resimleri bir görebilseydik önce...
MESAJA RESİM EKLEMEK İÇİN
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
bana fiyatta indirim yaparsın artık
şaka bir yana eski kaskıma söyle güzel bir airbrush istiyorum
aklımda 2 seçenek var, dediğin fiyatlar uygun sanırım
ama kargo olayı ne kadar tutar bilmiyorum, sonra astarı pahalıya çıkmasın
Hmm, fena değiller ama daha fazla örnek görmek isteriz .
May the Force be with McLaren Mercedes
ama benim dikkat ettiğim sen daha çok alev tarzı desenlerde ustalaştın heralde
ben şekil, resim tarzı istiyorum açıkçası, onda da iyi bir çizerlik gerekir bilirsin
öyle çalışmaların var mı acaba?
Hep alev deseni çalışman ve "çok fazla Airbrush ile resim çalışmam olmadı" cümlenden sonra senin bu işi tam olarak bilmediğin yada öğrenmediğin kanısına vardım.
Henüz bu aşamada iken insanların motorlarını yada kasklarını "kargolayın yapar gönderirim" safhasına getirmen etik açıdan uygun değildir bence.
Hatta sitemizde izinsiz reklam yapmakda yasaktır
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)