güzel .
güzel .
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Benim arkadaşta vardı modelini unutum 2 gün bende kaldı çalıştırmak için yanda benzin pompasının duğmesi varmış ben ne biliyim mobileti basıyom basımyom çalışmıyor deli olacaktım
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
çok güzel resimler çok hoş
drift bilmem ne :P :queen::queen:
bendede vardı bızamanlar devrıyajımı ne bozukmus durukken calısmıodu hep gıtcen ama bole sekıl bısedı hem hıc yolda bırakmadı benı ılk gozarım ama kotu kader aldı elımden onu ahhh ahhh
o medmexin ortasındaki bir cd mi benmi yanlış görüyorum
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
arkadasım bunların içinden moifiye diyebilecegin sadece medmex ın yaptıgıdır esas modifiye odur...digerleri hiçbişeye benzemiyo...
hepsi on numara olmuss yaa
arkadaslar allah için süper olmuslar emege saygı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
alın size modifiye
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
mobyletti kullanmayan bilmez bu motorun en önemli özelliği yolda bırakmamasıdır çin malı bi motordan 10 kat iidir (test edildi onaylandı)
ya arkadaşlar bence güzel değiller hiç hoş değil o motorda fren var mı ya?------- 165 kmh az bi sürat değil o motorlar için tehlikeli iş..
:thumright
ben şunu der şunu bilirim... mobilet ile motor sürmesini ögrenmeyene motorcu demem.. heleki mobilete binmeyene hiç demem.. hey gidi eski günler heyyy.. tek sekmanlar,, aırsaller,, yok kasnak yok 15 15 karburatör. arka dişli ufalt ön dişliyi büyült,, yok 19 cant ince kayış falan.. bide cırcır eksoz çift çıkış.. efsane motor başka söze gerek yok..
Mrb Karamanlı Arkadaşım Ben Ereğli Den Bizim Burda Da çok Sıpa Delisi Var Benimde Bi Pejom Var Bende Ii Bişeyler Yapmak Istiyorum Bizim Burda Birz Pahalıya Kaçıyo Oralarda Fiyatlar Nasıl Ve Motor Modifiyesi Için Biraz Yardım Edermisiniz şimdiden Teşekkürler
adam harbiden yapmış helal olsun emeğe saygı
mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:
bnm motorda bu tip ama o kadar deil bunlarla cok urasılmıs
hadii bee motor dedginin ötcekk bu egzosun adı cırcır egzos degill çin çin egzoşşş koçummm çin çin tek tek sayarr tın tın tın diee motorun gidişide artarr gürültüsüz tadı mı çıarr bee ötcek tabee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)