kanka sen bana motosiklet sürmeyi öret bende o virajları tek teker geçmezsem bana da abdül demesinler
kanka sen bana motosiklet sürmeyi öret bende o virajları tek teker geçmezsem bana da abdül demesinler
egitim şart:cat:
geçen geceki sakarı ılıca virajları da güzeldi. rokko'mla güzel anlar yaşadık... ama bunlarda tam scooter yolu. vitesliler 1den 2ye atamaz.. :D süper yollar. :D
fren kullanılacağını kim söledi ki sana...Bu yolların hepsi gerçek ve herbrinde muhteşem asfalt var...İsviçre'den bi abimiz Bursa'lıymış kendisi bi toplantımıza katılmıştı...Yazın mayıs1den itibaren açıyorlarmış dağları.Alplerde insanlar yarışıyorlarmış.ve her gün bir kaç kişi ölüyormuş...Adamlar 12ay motosiklete biniyorlarmış.Bizim yanımıza gelen adamda hayabusa varmış +120kg bi abiydi Gruplarının sitesinden fotoğraflarına baktım da hemen hemen hepsi race idi.Çünkü asfaltları kullanıma çok müsait...
AKIN FİDAN
biz racce alamamalıyız turkiye sartlarına gore, yollarda uygun degil, 4 tekerli kafes sürücüleride alışkın degil geçilmeye..
sizler farkında degilmisiniz? hızlı giden arac olarak 4 tekerleri var sanıyorlar, vede bizim şöferler önlerine bakar fakat sadece önlerine ne ileriye nede geriye bakma ihtiyacı duyarlar
fakatt boyle virajlı yol gordunmu de dayanamazsın, resimler için ellerine saglık...
turkiyenin cok fırın ekmek yemesi gerek ki yolları boyle olsun
hayat diye ben buna derim işte bukadarmı güzel olur
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Olay bitmiştir. Bence bu virajlar çok harika Keşke orda olsam şimdi Altımdada CBR 600RR çok güzel olurdu ama sadece hayal işte :(
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Virajlar çok şaane görüküyor da, git git aynı yerdesin izlenimi-duygusu yaratabilir
Hadi bir yattın on yattın, sabaha kadar aerobik yapar gibi Yolu bitirebilirsen de kafandaki dolambacın çözülmesi bir-iki gün alabilir
2700 Metre yüksekteymiş yollar O yükseklikte hava inceldiği ve oksijen azaldığı için motor performansı da yerlerde sürünür heralde
Fotolara teşekkürler
Poturdak
Bende cruiser ci olarak oraları anca Motorumun sesıyle geçerim ....
har har har har har har harley davidsonn
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
bu yolun çıkışı güzelde inişi biraz bayabilir
yola bak bee,ne yatılır orda ha.uleyyn gidiyorum oraya tutmayın beniiii
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Wayy Wayy Wayy
Virajlara bak lannn....
Abi buralardan bir defa geçmek isterdim...
yoldan gitmen.. dağ tepe giderim daha kestirme olur he he
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Deveye sormuşlar "İnişimi seversin? yokuşu mu?" diye. O da bir cevap vermiş ama şimdi aklıma gelmedi
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)