honda xr250r ın yeniden doguşu
Reklamlar
-
29 Ağustos 2007, 19:23
Reklamlar
-
29 Ağustos 2007, 19:47
artık kendını daglara bayırlara atarsın hadı gözün aydın diyelim allah kaza bela vermesin işallah
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
-
29 Ağustos 2007, 20:32
acemi çaylak daha küçük resim yokmuydu
-
31 Ağustos 2007, 20:56
hayırlı olsun
kardeş gerçeten güzel olmuş darısı bizlere iyi zeminlerde bin inşallah,park halindeki araçlara dikkat
-
cok saol kardeş
kerimakkis adlı üyeden alıntı
kardeş gerçeten güzel olmuş darısı bizlere iyi zeminlerde bin inşallah,park halindeki araçlara dikkat
kardeşim kerim temmenin içn cok saol umarım bir daha duran arabalar beni altına almaz
[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
-
vay be güzel çalışma elinize sağlık bende şu cheetaya benzer bi uygulama yapsam diyorum değermi acaba
-
Güzel iş çıkarmışsın eline saglık
-
cheetah için zor biraz
metalgod adlı üyeden alıntı
vay be güzel çalışma elinize sağlık bende şu cheetaya benzer bi uygulama yapsam diyorum değermi acaba
dostum cheetah a o kadar masraf etme bence cok pahalı parcalar bunlar motorun parasından daha cok tutar parcalar olmaz degil olur ama degmez sadece piston seti 165 avro düşün artık gerisini ve bide kanuni için wiseco üretim yapmışmı acaba sen eniyisi biraz daha bin ona ustalaş motorda para biriktir ve en kısa zamnda japona terfi et.....
-
Selamlar Motor Sevenlere Duyurulur
Selam arkadaşlar ben antalyadan ömer size bir seçenek vereceğim
YAMAHA-CRPTON 110cc
HONDA-INNOUVA 125cc
seçeneklerınız için şimdiden sağol:=)))))))
-
öfkeli adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar ben antalyadan ömer size bir seçenek vereceğim
YAMAHA-CRPTON 110cc
HONDA-INNOUVA 125cc
seçeneklerınız için şimdiden sağol:=)))))))
dostum ben bundan bişey anlamadım açarsan iyi olur
-
-
Arkadaşım hayırlı olsun,güle güle bin.
Ben bu motoru 2 hafta once Pazar günkü Gözne gezisinden dönerken Adana-Tarsus yolunda görmüştüm.Koca yolu bırakıp bi arkadaşın ile beraber sagdan toprak yoldan kamyonu geçip gittiniz; arkada kalan bizlerinde kalkan toz yüzünden yolu görmemesine sebeb oldunuz Krosscu olunca bişe denmiyo işte naparsın
Born To Be wild,Live to Ride...
-
cok özür
JaNTi adlı üyeden alıntı
Arkadaşım hayırlı olsun,güle güle bin.
Ben bu motoru 2 hafta once Pazar günkü Gözne gezisinden dönerken Adana-Tarsus yolunda görmüştüm.Koca yolu bırakıp bi arkadaşın ile beraber sagdan toprak yoldan kamyonu geçip gittiniz; arkada kalan bizlerinde kalkan toz yüzünden yolu görmemesine sebeb oldunuz
Krosscu olunca bişe denmiyo işte naparsın
evt dogru o kadir abi ve bendim (kroscu_01) fakat cok özür dileriz toz yutturmak istemezdik yanlız sizlerle tanışmayı cok isterim umarım bir arada kros yapmakta nasip olur........ ki unutmamak gereken bişey var ASFALT BİZİ BOZAR ABİ
-
Yenice'de ki iki tane XT'li de bizdik, sizi farkettim ama Kadir abi muhtemelen motorlarimizi gordu.Bu arada calışma cok guzel olmus Ediz.Kadir abi'nin hunerli elleri anladim kadarşyla işi kolaylıkla halletmiş.Tekin abi de boya işini cok guzel halletmiş.Yakından gormek isterim motorunu.Herkese selamlar.
-
Ben motora binmeyi ogrenecegim derken siz masaallah bir de mikroskoba yatirmissiniz makineyi. Resimlerden zahmetli ve masrafli bir is cikarttiginizi goruyorum. Kolay gelsin vallahi ne diyeyim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız binişler dileğiyle
-
aslında bende böyle iskeleti çıkarıp bi nikelaja veriyim diyom ama bir sürü iş bende heralde bi hasar olmasını bekleyecem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)