Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
o aslında bir tarım makinası,
allah akıl fikir versin mucidine.
May The Force Be With You
ya allah akılfıkır versın abicim bir insan ancak bukadar gereksız ve yakışmayan bı olaya parasını harcayabılır estetık denen bı ıcat var be abıcım ya bu ınsanlar kör mu
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Daha neler göreceğiz bakalım
size tek bir atasözü kuzguna yavrusu anka kuşu görünürmüş her halde böyle birşeydi o eksozu nasıl görüyor kim bilir
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Çok çirkin duruyor hiç yakışmamış.At ..... kelebek konmuş gibi derler yaa..(Kusura bakmayın söylemeseydim laf yerini bulmayacaktı.)
kötü kötü kötü kötü kötü Motoru tipsizleştirmeye çalışmış adeta
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bu egsoz için bu kadar para harcayacağına, o parayla kendine doğru dürüst bir motor alsaydınya kardeşim ya.
Kral çıplaaaaak!
belliki motor çok yeni. daha plakası bile yok. demekki aldığı gibi bu nu yaptırmış ne diyeyim allah akıl fikir versin. polislerin gerekeni yapıcağından eminim.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
o egsozu takınca 125cc 1000cc olacak sanmış
yuh be ben o motora binmeye utanırım üstüne bide türkiye yazmış burası türkiye herşeyi yaparız biz der gibi
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Ben beğendim benim motora da Buldum bi tane dewiL egzoz alcam perşembee egzozun ağırLığı benm motorla aynı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
sahibinde nası bi kafa var acaba onun sesine ve görünüşüne katlanabiliyo.
heheheheh
ne diyeyim, şaane olmuş
Poturdak
Motorun ağırlık merkezi bozulmuştur. Sağa kaymıştır kesin bu yüzden motorda kaymazsa iyi
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Ya ArkadaŞlar Şu GÜzel Motosİkletlerİ Bence YakiŞmiŞmi Bu Eksuz Yazik Ya Resmen Motor Camİasini KÖtÜlemİ Oluyor Orjİnal Herzamn İyİdİr Bence
ikiside acayip sırıyıyor ve iğrenç gözüküyor.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)