Gürültüden başka neye katkısı var acaba ben çözemedim...
Gürültüden başka neye katkısı var acaba ben çözemedim...
Okan ACAR
hiç hiç hiç ama hiç olmamış
scooter diil VESPA
Yahu sahibinden.com'a bir girin bakın bunlardan o kadar çok var ki... Modifiyeli falan diye satıyorlar bir de...
Fıstık olmuş he deyin......
Töbe töbe....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
en basit motosiklet eksozu 300 ytl den başlıyor bu eksozlar ise en iyisi 50-80 ytl bırakın adamları yapsınlar eksozcular ne yiyecek bu şekilde belki motor eksozlarında fiyat düşer görüntü konusunda size hak veriyorum orjinali bozmak gereksiz ama adam heveslenmiş yapmış azda olsa bir emek var daha fazla görüntü ve ses kirliliği var
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
modifiyenin son noktası yoshiTURKA super perfonmas sağlar
beğenmedim ama benim suzikidede bunlardan var tamirci servis vize dolaşırken bari eksozu olsun diye ( motor yeniden imal ediliyorda ) nede olsa 4 silindir sessiz değil
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
ne diyim bilmiyorum valla bizimkilerin aklı anca bunlara çalışıyor ama APV 41 abimin dediği gibi bu işlemler bazı noktalara protesto çağışımında olabilir
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Egzos motordan daha geniş :D
yaa saçmalıktan başka bişey deil bu yaaa....
akıl var mantık var kardeşim yaa ...pffff
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
bathu abi süpersin...sinopta bu araba egzostlu motorlar yaygın galiba..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
bir Toyota Corolla'ya Yoshimura egzoz takıldığını görmüştüm ama motora böyle birşey takıldığını ilk defa görüyorum
bir kere görsel yönden bile çok kötü...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
motorun tipini bozmak için ellerinden geleni yapıyolar...
ne o yaa öle hayvan gibi hiç yakışmammış igrenç olmuş ıgggg igrenç
yeşil motorun egzosu 600f inki gibi
vallahi arkadaşlar bana bişey bırak mamış sınınız ne yorum yapçağımı bilmiyorum hepinizin yorumu yerinde olmuş diyer motorcu arkadaşlara ibret olsun bu yorumlar serserilik bu yaptıkları insanlar iyi gözle bakmıyorlar zaten motorculara bide bun lar eklenince herkes düşman olur bize güzel bişey deyil hiç tavsiye etmem saygılar
bence motosiklet sahibinin gayesine (çevrenin dikkatini kendi üzerinde toplamak) ulaşmasına yardımcı bir eksoz..
ses ve görünümle dikkat çekmeye çalışan böyle bir zihinyet yok mu ? e var...
reklamın iysi kötüsü olurmu ? e olmaz..
sizce motosiklet sahibince eksozun motosiklete yakışıp yakışmadığı önemli mi? değil...
bence sahibini sonuna kadar tatmin eden ancak son derece zevksiz bir zihniyetin ürünü...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)