iŞte ruS maLı minSk kaÇ model oLduĞunu biLmiOm ama pLaka 1995 tarİhLi. tek pedaLda çaLıŞıo ve 140 km hız yapabiLio.
motor 200.000 bakımındadır.
iŞte ruS maLı minSk kaÇ model oLduĞunu biLmiOm ama pLaka 1995 tarİhLi. tek pedaLda çaLıŞıo ve 140 km hız yapabiLio.
motor 200.000 bakımındadır.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
efsane olarak kalacak galiba nerde lastikler yaw
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Kim tutar seni di mi ?
yürrü makinam yürrü...
Harbi iyi topluyor ama hak verdim ben....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
valla helal olsun kullanıcısı demekki iyi bakıyomuş ne diyeyim
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Uçuyor galiba
3-4 ay sonra ben de böyle birşey alıcam...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
89 ya da 90 model...
2 zamanlı 125 cc lik.... 140 yapmaz o...Zamanında çok bindim....Torku fazla.... Tekeri güzel yapar.... Aynı zamanda çok az yakar....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tank tokatlayıcı bunlarda standart veriliyo dimi
eSkiden minSk kuLLanıCıları biLir. inanmayanLar daLga geçenLerde oLabiLir. motor 2. viteste biLe ön kaLdırıyo.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
gercekten motor hacmine göre torku yüksek bir makinedir ve tektekere getirmek cok zevklidir bu motosiklette 1 ve 2 viteste kafa yapar gider hey gidi eski günler heyyyyyyyyyy
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Motora işkence yapıyorsunuz demek öyle 4 koldan asmak varmı yaw. 1 Yıl kullandım minski Çine nazaran güzel motordu ama öyle abartılacak bir yanı yok
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
java'nın amcaoğlu olur kendileri Ayrıca bu bakımı her motorcu herkes yapabilmeli bence.Ne olmuş yani iki tekeri söküp takamayacaksak,balataları değiştiremeyecekse,bakla almayacaksak,zinciri gerdiremeyeceksek bizden motorcu olmaz yaw eheuhu ben şahsen benim cup'un bu saydığım işlerini kendim yapabiliyorum ya şimdi motor kısmına sıra geldi onlda hiçç uğraşamam ustalar yapsın.Yakında eksantriğide ben değiştirmeyim!
itina ile kaza yapılır
motoru çarmaha germişler yavvv suçu neydiki acabaaa 2. viteste teker yapmakmı
efsaneleri severim ...
2. viteste tek teker işi hoşuma gitti ...
2 zamanlı çok deli aletler...çokda seridirler...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
mobılete benzettım ama mobıletın abısı galıba bende yakın tarıhte mobylette alıcam ınsallah benı anlamayan ancak bıraz bu aralar anlamıs gıbı yapan aılem son anda bı tas cekmesse altlardan....
200 000 bakımı nasip olmuş makineye. daha ne olsun.
Ben Ehlİyet Sinavina Bu Makİnayla Gİrdİm. Her Ne Kadar Vİtesİ 2 Ye Takamadiysak Da Sinavi GeÇtİk. Şanzuman Sorunu Az Daha Yakiyordu Bİzİ
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)