Tekerleksiz 140 km helal valla
Tekerleksiz 140 km helal valla
Bnede benm EFSANEYE rakip geldi sanmıştım ama yanına bile yaklaşamaz
Bir tane de ben mi alsam ne bu Cgl125'in karbüratör conta setini sipariş ettim Honda'ya 1 aydır ses seda yok
Burada var bir tane yeni aldı çocuk sinek gibi vızlayıp geçiyor illet oldum.
siz bunu toplamaya filanmı başladınız?ustundeki gereksiz reflektif çıkartmalar nedir öle ya..birde o yazı..afedersiniz ama köy yerindeki süslü boncuklu eşeğe dönmüş..affola...
Minsk'ler hakkındaki tek bilgim babamın gençliğinden kalan anıları. Motor ömrü fazla değil ve yaktığının hakkını pek vermez derdi. Bilmem hangi modeli içindir...
Ama evet klasik olma yolunda bu makina
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
http://www.sahibinden.com/cevresinde...on%20%C3%A7are
alin size efsane
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Öyle tabiki sayın abim. Ya efsane olmak kolaymı. 40 yaşını aşmış olacak, çocukluğun onun üzerinde geçmiş olacak. Sonra onu bi güzel revizyona sokacaksın. Sonra son model bi mercedes'i, birde BEYAZ EFSANE'yi yan yana koyacaksın. Kalıbımı basarım o mercedes sönük kalir efsanenin yaninda
20 yılı geçenler de genç efsane olur,onu belirteyim.Şu kaplumbağam da 40'ına bir giremedi(1973)
Minsk rus malı değildir.
soviyetlerde üretildi diye rus malı olacak diye bişey yok.
minsk belarus malıdır.
zaten beyazrusyanın başketi minsk dir..
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
"Efsaneler ölmezl sadece şekil değiştirirler" ama minsk için aynı şeyleri söyleyemeyiz her tarafı efsane olsa kaç yazar?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
vay be biranda anılarım depreşti. 1994 yılında 0 kilometre almıştım birtane minsk, yanlış hatırlamıyosam ilk metalik füme renkli minsklerdendi. hiç problem yaşamadan da satmıştım.
sağlam motordu ama öyle efsane 140 km/s leri falan hiç yapmadı. düz yolda 90-95 yokuş aşağı 100-105 falan yapıyodu. ne motordu beeeeee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)