benımde kullandıgım ılk vıteslı motor.zaten baskada kullanmadım.
benımde kullandıgım ılk vıteslı motor.zaten baskada kullanmadım.
dedem hala kullanır 97 model tertemiz. plakası bile yok
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
25 kere hakLıSın...........
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
ESKİ TİP BİR KÖY MOTORU KÖYLERDE ÇOK KULLANILIR BİZİM KÖYDE MZ JAVA VE MİNSK 125 KULLANILIR DAĞ YOLLARINDA PATİKALARDA GÜZEL GİDER MODİFİYE EDECEKSEN AMASSÖRLERİ HAFİF KESTİR YUVARLAK FARA NİKELAJ ŞAPKA TAK EKSOZU AÇTIR ZIMPRA VE MAVİ BOYA ATTIR BÜYÜK TİP M DİREKSİYON TAK ÖNE DÜZ ÇİZGİLİ LASTİK AT ARKA TIRTIRLI OZAMAN KÖPEK GİBİ OLUR
vall bende 3 ay öncesine kadar bunun 89 modeli vardı sport yapmıştım 400 ytl masrf yaptım prıl prıl olmuştu,,canavar bir makina taşa vur taş kırılır yani öyle bişey çokda seridir ama öfkeyle kalkan zararla oturu derler ya bir sinirlendim 500 ytl ye satım salaklıgıma doymayım...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
vay be neydi ilk çıktığın da onlar öyle.
facebook(Fazer Tutkunları)
bu forumda hiç minsk kullanan yokmu yhaa
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
hocam bu ne ya bunun efsanelii ne:D
Koptum
ALem Buysa KraL Benim
Born To Be wild,Live to Ride...
alemin kıralı http://img74.imageshack.us/img74/4816/taliban2cb8.jpg
iyicene uçmuş yaw
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
yaw bu minsk 22 plaka EDİRNELİ bu motor yaw :D üstatlar bana minsk 125'in elektrik tesisat şeması lazım varsa paylaşırmısınız.
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
arkadaslar bende de var 98 model minsk.güzel makine bence.keçi gibi tırmanıyor dağ bayır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:28 ----------
zamanın güzel mootorudur bunlar.iki zamanlı gaz verdinmi tepki verir hemen.dağ bayır korkma istediğin yere çık yani.
benim üzerinde motosiklet kullanmayı öğrendiğim motordur 2 yıl kullandım zamanın en sağlam motoruydu bana göre ruslar içinde
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
birincisi o fotografdaki minsk orjinal rus değil yukardaki fotografa bakarsanız orjinal minskin on camurlugunun havada oldugunu gorursunuz o kırmızı motor turk montaj minsk yanı turk malı
bizde orjinal vardı rus malı 96 model 1.5 milyona almış babam2004de sattık 500 euroya cok kalitelı motordur derman yetmez haa sunuda diyeyım orjinal minskın 2 kişiyle cıktıgı yokusu turk minski cıkamıyor daha dogrusu oyle demeyeyım ama orjinal minsk turku yokus yukarı 2 kişi ile geciyor ben o zamanlar cocuktum pek fazla kullanma sansım olmadı fakat kuzenım 120-130 yaptıgını soylemişti o motorun en kotu ozelliği vitesleriydi karısık yukseltmek için yukarı 2 kere cekıyorsun bi kere cektın mı bosta oluyor karısık bi sistem su an ise millet 300-500e satıyor ve donup bakan yok bence bu motorların değeri bilinmeli
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)