senin ekürin var bizde yok teyzeoğluna bi motor aldırsam bak km lere
senin ekürin var bizde yok teyzeoğluna bi motor aldırsam bak km lere
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
dostum nice 5000 km lere güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
kazasız belasız nice kilometrelere yalnız 3 ay 3,5 hafta 8600
iyi gezmişsin cihan .cihan bende motoru alalı. 9 gün oldu benimde 700 km oldu bile. ne çabuk ya. hiç bişey anlamadım ..
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
İyi gezmişsin arkadaş ben cbr 125 imi aldıktan 4 gün sonra 1000 km bakımına soktum .4000 km bakımı 20 gün sonra gerçekleşti motor şunada 19.500 km de bende çok gezdim bu kmlerin hepsi istanbul içi 5 6 kere şile yaptım .
ne tesadüf bende 3ay13 gün oldu motorumu alalı 07.05.2007 trafiğe çıktım 6350km de benim motor selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Son dakika
3 ay 5 gün de en son Zonguldak - Düzce - Bolu - Abant Gezisinden sonra
5050 km deyim.
Cbf flan da değil
VAR MI YAN BAKAN?
sanırım gün başı en az kilometre yapan benim... motosikleti aldığım zamandan bu zamana günde ortalama 19 km yol yapmışım...
(2002 haziranda trafiğe çıkış - şimdi 43.000 km'de)
aslında bunla ilgilide konu açılabilirmiş...
maşallah maşallah iyi geziyorsun demek makinada zaten benzin harcamıyor özgürce gezmek için cbf 150 biçilmiş kaftan cebe dokunmuyor
[COLOR="Red"]KASKINI TAK UZUN YAŞA EHLİYETİNİ AL POLİSE YAKALANMA [/COLOR][COLOR="Green"]kan grubu : 0 rh (+) pozitif[/COLOR][COLOR="Blue"] iletişim:viceroy@sakaryamotosiklet.com [/COLOR]
Cihan kardeş sen necisin? ne iş yaparsın? motordan hiç inmedinmi yavv? Bu kadar kısa sürede bu kadar km.yaptığına göre paketçisin herhalde
cıbırımı alalı 1 ay 1 hafta oldu; 180 km yapmışım... nasıl? iyi mi?
ehliyetim yok ta...
VAAR gel o zaman senle istanbul van yapalım,iki çay içip geri dönelim(şaka şaka)
yok kardeş ne paketcisi,günde 10 km yol yapıyorum ev iş arası 5 km dönüşte 5 km de ama bazen çıkıyorum yola bakıyorum km ye 200 km gitmişim,bende anlamıyorum ama zevkli oluyor hele birde pazar gününü beklemek adamı sıkıyor,tabi gelince de bende çıkıyorum yola allah ne verdiyse artık ne zaman yol biterse.bi ara en son bir günde 936 km yapmıştım tek seferde,hiö aklımdan çıkmıyor.
süper devam et
98 Beygir.....
maşallah ;
Allah kaza bela vermesin dostum....
Daha nice km lere ulaşman dileğiyle...
Artık km telini çıkartsan diyorum
2. elde fiyat düşmesin bu motor sende fazla kalmayacak ; pek kesmeyecek anlaşılan...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Cihan senin hesaba benim aklım ermedi matematik kurallarına göre günde 10 km.yapıyorsan 30 günde 300km. 90 günde 900 km.sen 5000 i devirdin.Şu hesabı hele bir anlat bana yavvv...taktım ben buna
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)