yanıyor, yakıyor
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
çok güzel olmuş..
ya bunların scooter'lar için olanı yok mu?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
güzel olmuş
scooter içindde var aksesuar satan yerlerde bulabilirsin..
GKN MOTORS
cıhan hıc bosdurmuyorsun valla her hafta bı yenılık yapıyorsun yıne super olmus
Bu arada yan çanta aparatların çok iyi ya...Ayrıca hem çok güzel duruyor hem de trafikte gece görünürlük açısından çok iyi.Sanırım bunlar takım halinde bulunuyor deil mi?BEn de yapmak istiyorum motoruma...Montumda reflektör yok çünkü geceleri şehirler arası yollarda çok çekiniyorum...
AKIN FİDAN
tam süper olmuş bence de
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Abanowww
Ne kadar çok parlıyormuş ya.
Gece görünürlük bakımından bayaa iyi olur.Güzel ve faydalı olmuş
Çok güzel olmuş. Eline sağlık...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Merhaba.Arkadasım gercekten cok yakışmış. Bunu satıcılardan ne diyerek soracagız? Jant reflektörü diye mi?
benim yaptıgımın aynısı oluyor fark etmiyor scooter naked.
evet takım halinde satılıyor ve bakla bakla her tarafa 5 bakla var,ama 4,5 bakla kullanıyorsun.
evet aynen öyle abicim
saol özer senin motora da yakışır hani.
98 Beygir.....
reflektör gece için çok faydalı bir aksesuardır.. siz başka yerden baktığınızda yandığını göremessiniz ama kendi tarafınızdan bi ışık vurduğunda yani aracınızla giderken sizin yönünüzden bi ışık vurduğunda adeta yanar ve parlaklık verir.. ben bisikletimin her yanını reflektör folyo ile kaplamıştım.. jant için satılan aksesuarı almak lazım çok güzel yakışmış...eline sağlık..
KIRMIZI BOĞA..
gece görüşüne dikkat etmemiştim gerçekten ne kadarda ışıltılı oluyormuş bu jant reflektoru...........eline koluna sağlık arkadaşım çok iyi bir güvenlik aksesuarı bence
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
çok güzel olmuş valla
aynı benim motor...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
muhteşem olmuş
eline sağlık
en kısa sürede ben de yaptıracam....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)