yanıyor ))
super olmus nette satiliyormu adresi varmi birde siyah cbr150 ye kirmizi nasil olur
bak işte böyle olur
Mustafa Kemal Atatürk
Bundan bende istiyorum bendekiler hiç parlatmıyor.Markası falan varmı sizde buraya yazsanız bizde alsak?
güzel olmuş.
birşey sorucam arkadaşlar gri renk cbf ye hangi renk jant reflektörü gider ?
dostum ne marka bu ?ve ne renk kırmızı mı turucunun bir tonu mu yoksa?geçenlerde bende alacaktım 2 model çıkardı biri 9 lira biri 35 lira dedi nasıl bu kadar uçurum fark oluyor diye düşündüm ki senin motoru görünce anladım sanırım.ne marka ne kadar civarında bi reflektör bu bende alacam iyi bir şey alayım
sirkeciden almıştım ben ama daha sonra başka arkadaşa almaya gittigimde yok ne zaman gelir bilmem dedi.
sanırım satışı bıraktı
ben 20 tl ye almıştım,
yıl 2008
geçen günlerde fazera yaptık, ama bütün olanlardandı,
tek parça idi,
kuzen gitti kendi aldı 20 tl ye kendi yaptı ama yamuk oldu, el becerimiz oldugu halde yamuk oldu, makınası vardı ama kullanmasını bilmeyince olmuyor işte.
sonra söktü yaktıklarını gitti 10 tl daha verip 30 tl ye montaj dahil yaptırdı
aynı şekilde bende yaptırdım.
30 tl ye montaj dahil ama 10 ay oldu yaptıralı.
renk kırmızı...
yer bahçelievler fatih kılıçlı
telefon : 0535 254 08 74
98 Beygir.....
Bu cbf'lerin jantını neden siyah yapmazlar ki ya? Şimdi gri jantın üstüne çekicem kırmızı şeridi gündüz bir halta benzemiycek. Sadece gece güzel olucak. Neyse ellemiyim yaza doğru yaparız bişeyler. Bu arada xenonlar 10 numara olmuş. Hafiften fazer hastalığı var bende de
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
evet siyah janta kırmızı şerit daha güzel oluyor,
eger cbf alıcak olursam ilk işim jantalrı siyaha boyatıp kırmızı şerit çekmek,
eger xenonsuz motor düşünemiyorum,
neye inersem bineyim xenon olacak arkadaş, fazerda da çift far var o biçim oldu..
fazer mı her zaman tavsiye ederimm...
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)