anaaa, ilk bindiğim motosikletten bu... ne heyecanlıydı beeee, geçen gün düşünyodum; ulan koyacak yer olsa bi tane alıp hatıra olsun diye saklayacan filan diyodum. bu köpekin aşısı var di mi, ıssırmaz ( sanki aşı yapılan köpek ısırmazmış gibi sorarlar da adettendir diye sordum bende ) gel kuçu kuçuuuu...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bana daha çok kedi gibi geldi Bu makinenin genlerinde bir sorun var sanırım
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
o koLTuk hiç hoşuma gitmedi TehLikeLi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ençok sevdiğim moblet tipidir.üstelik baslangıç için harika bir moblet....49 cc iki zaMANLI...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Motorculuk sadece iyi,kaliteli,pahalı makinalarla olmuyor..
Saygı duydum
eyvallah; bende saygı duyuyorum...
Köpek her zaman kötü benzetmelerde kullanılır. Bence de iyi bir benzetme olmamış.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
"Köpek gibi çekiyor" diye bir tabir var onun için söylemiştir belki
gel kuçu kuçu ... ... ... ...
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bizim pederdede bunun yeşilinden vardı am motorun başına gelmeyen kalmadı ama hala taş gibi derken çaldılar
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
Dün çeşme yolunda bunun modifiyesi geçti yanımdan roket gibiydi...
Adam üstüne yatmış motorun ; resmen uzanmış motora...
Bu ne büyük cesaret Allah korusun !!!
(Köpek yaklaşımı hoş değil!! Yakışık almıyor)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
vay be köpege bak görmuyeli baya degişmiş..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
köpek tabiri pek hoş durmamış sanki...
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hayır kesinlikle katılmıyorum köpeğin kötü şekilde anılması veya benzetilmesi insanların ayıbıdır!! köpek sadık bir dosttur bölede anılmalıdır!! hayvanlar ilahi emanetlerdir onlara iyi bakılması gerekir!! nedemek köpek benzetmesi hoş olmamış kınıyorum böle düşünüen insanları!!! belkide arkadaşımız sadık dostu olarak motorunu gördü ve öyle bir benzetme yaptı! motor bir araçtır ruh kavramı ona ancak benzetmeyle verilebilir oysaki hayvanların kendilerine ait ruhları karakterleri vardır bunedenle arkadaşımız arakdaş olarak motorunu kasdetmiştir!! lütfen arkadaşlar bu dünya da yanlız yaşamıyoruz biras daha düşüncelilik lütfen
Hayvan hakları savunucusu kesilmeye gerek yok.Argo bir tabir işte.Hepimiz arada sırada kullanırız.Bu arada kötü benzetmelerde kullanılmış demiş arkadaş.Ne alakası var ya.Köpek gibi gidiyor denmez mi.Dilimize girmiş.Deyim bile olmuş.Fazla kasmayın.Esas problem selede...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Bizim oralarda en çok kullanılan motordur. Benimde ilk sürmeye başladığım aynı zamanda.
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)