BENIM ILK MOTURUMDA 1979 MODEL DI BUNUN TURUNCU RENGIYDI BENDE ONA SARIM DIYE SEVERDIM,BENIM MOTURUM GEREKTIGI YERDE HIRCINLASIRDI DEMEK KI SENI KI HERZAMAN HIRCINDIDA ONDAN BU LAKABI TAKDIN DESEN
BENIM ILK MOTURUMDA 1979 MODEL DI BUNUN TURUNCU RENGIYDI BENDE ONA SARIM DIYE SEVERDIM,BENIM MOTURUM GEREKTIGI YERDE HIRCINLASIRDI DEMEK KI SENI KI HERZAMAN HIRCINDIDA ONDAN BU LAKABI TAKDIN DESEN
şerefsizlik yapmasın bazıları
hastirsi motorunuda dağıdırım kendinide
kusura bakmada nefret ediyorum bunnardan ya çok pis ses kirliliği yaratıyolar
bencede köpek muhabbeti hoş olmamış ama arkadaş illede köpek diyorsa bence epey bi sünepe bi köpeğe benziyor
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
VATAN SAĞOLSUN
başlık çoook iğrenç.günlerini beraber geçirdiğin makinaya en azından sadık dostum diye hitap et saygı duy...yoksa duruşu çok kötü olan koltuk tarafından cezalandırılırsın.......
Allahım ya koptum yine...... abi bende gerçek bi köpek resmi bekliyorum... bu mobiletler bir zamanlar neydi bee,dayımda da vardı, dayı bi süreyim mi derdim 12 yaşındayken ''olmaz lemm'' derdi...bir de aragazı verir gibi bağırtmazlarmı bunu... zaten belli bir devirden sonra mobiletten fizik kurallarına aykırı bir ses çıkmaya başlıyor ki akıllara zarar...altı üstü 50 km ile giderken motogp yarışçıları gibi üstüne yatmaları da ayrı bişe zaten...mübarek ducati sürüyo sanki
eskiden bendede vardı. bir köpeğe çarpmamak için düştüm. uzun bir ara verdim.daha sonra kanım yine kaynamaya başladı.bu motor sevdası farklı.
motor sevdası farklıdır hıcbıseye benzemez
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)