Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

TT Custom Choppers

REKLAM ALANI
    selcukates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yaya kaldık
    böyle makinaları görünce sadece seyretmek bile insanı bambaşka dünyalara götürüyor . gerçekten harika olmuşlar elinize emeğinize sağlık paylaşım için çok teşekkürler
    pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
    napalım karadan devam edicez... selçuk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emrenergiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke 200
    Bence buradaki en onemli nokta TT Custom Choppers adı ile türkiyede ve tamamen legal olarak bu motorları üretebilmek.Bürokrasi ile mücadele edip tüm izinlerin alınabilmesi için gereken insanüstü sabırı ve azmi gösterdiği ve bizi (tc vatandaşlarını) acaba amerikaya gidip istediğim motoru yaptırıp yurkiyeye mi getirsem gibi bos hayallerden kurtardığı için Tarhan Telli'ye ve TT customs ekibine teşekkür ediyorum.
    Ben birikim yapmaya başladım bile, şöyle sevdiğim renklerde iki kişilik gosterişli bi makina inşallah....

Motosikleti
    fujiyama consim 150..(made in france)
    bunu yapan adamlar beyaz show da bi motosiklet programına cıkmıştı tamamı el yapımı tt custom choppers..
    babama değerimi sordum "dünyalar kadar dedi" dünyanın değerini sordum " beş para etmez dedi":P:P

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    O fotoğraflardan birinde "Made in Turkey" yazısı gördüm ya kurban olurum ya.Artık ölsem de gam yemem.Bütün çalışmalar fevkaladenin fevkinde.Özellikle Atamızın ve Türk bayrağının bulunduğu motosiklete hayran oldum.Amerikan figürlerinin bulunduğu motosikletlerden kat kat yakışıklı ve alımlı.Bu çalışmalarda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.Çalışmalarının devamını bekliyorum.Paylaşım için çok teşekkürler.
    Saygılar.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Her gün iş dönüşü firmanın önünden geciyorum bir motor görcem diye boynum uzuyor hepside nispet yapar gibi ışıl ışıl ilerde umarim benimde sadece kendime ozel bir motorum olur. Resimlerdekilerden 2 resim ve koseli benzin deposu olanı en cok sevdim.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

ssüpperler.. motoshow'daki "Kanuni Sultan Süleyman" airbrush'lu chopper hala bilgisayarımın ekranını süslüyor.... süpper bir dizayn...

Motosikleti
    Suzuki GS 500
    Tahran abi di isim sanırım, geçen sene stüdyoya gelmiştim, eski chopper hayalerim, sanırım türkiyenin O.C.C. si sizsiniz emeğinize sağlık.

Motosikleti
    2006 asya gy 200
    yorum yok sadece susalım ve seyredelim
    tek kelimeyle harika
    :cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:

Motosikleti
    ah agility ah....
    TT Custom Choppers'ın sitesinden diğer modellere de baktım,çok güzel hepsi,yapanın emek verenin eline sağlık
    Seri üretim olmasa da bir TÜRK markasını yollarda görmek beni çok mutlu etti,umarım gelecekte daha da başarılı olursunuz

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    bu tip gösterişli araçlar (otomobil, motosiklet, yat, vb.) esas üretim amacından uzaklaşıp kullanıcısının keyif alması için üretilirler, peki kullanıcı niçin herkesin kullandığı araçlardan uzaklaşıp daha gösterişli daha farklı bir araca sahip olmak ister? amaç rüzgarı hissetmek, 2 teker üzerinde olmak, virajlarda yan yatmak gibi sebepler ise mesela bir bmw f650gs ile bu zevkleri alamazmı? yoksa acaba amaç bu zevkleri almak değilde bakın altımda ne güzel(!) bir motosiklet var, sizde böylesi yok bu bitek bende var gibi bir söylemin dışa vurumumudur? bu dışavurumun sebebi acaba kendi iç tatminsizliklerimidir? bu tip araçları yollarda gördükçe aklıma gelen bir duvar yazısını sizle paylaşmak istiyorum: BIG CAR, SMALL DICK

Motosikleti
    Y-A-M-A-H-A (B)İG (W)HELEE (S)COOTER
    1.Resimdeki motor bende olsa yunusların durdurmayacağına garanti veririm :D:D
    KARABÜĞÜN YOLLARI TAŞAN BWS NİN MOTORU KAYADAN :queen::queen::bounce:

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    siz tek kelimeyle harikasınız
    bu ülke de sizin gibi yaratıcı insanların varlığı beni mutlu ediyoo harley poookkk yemiş

çalışmaların devamını diiyorum tebrikler hepsi haika muhteşem
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

Kelleci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R1
    gerçekten harika makinalar.türkiye de de bu tip çalışmaların olduğunu bilmek motosiklet adına sevindirici.............
    Drift Religion

Vay Be!
    Gururlandım

Discovery Channel'da gerek motorsiklet gerekse otomobiller üzerine bir çok program izledim. Orange Country Chopper, West Coast Customs vb. firmaları gördükçe içim gider "Bizde Neden Yok!!!!" derdim hep. Cevabım ise hep avutucuydu "Henüz Türkiye Hazır değil buna"

Artık bizdede var.

Elinize, Emeğinize sağlık....

Başarılarınızın devamını dilerim.

Sonunda şu "Olmaz, Yapılamaz, Burada olmaz" zihniyeti değişecek, Değişim başladı.. Teşekkürler Tarhan TELLİ

Saygılarımla
    Akıl yaşta değil baştadır. Zaman artmutları olgunlaştırır

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    süper tasarımlar insanın hayal gücü yetmiyor bazan bu tarz şeyler düşünmek için gerçekten bravo.
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Yerleri mecidiyeköy de stadın sol çaprazında karakolun 200m sağında. ben gezdim, fakat harley davidsondan daha pahalı, motor ithal, nereden geldiği belli değil, görüntü var tek kelimeyle enfes, ama sonu ne olur bilemiyorum.

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    ben de herkes gibi hayran kaldım ancak;
    bu makineleri alıp garajlarında saklayan, yanlarında çalışan insanlara yıkatıp cilalatıp sonra gelen giden misafirlerine hava atmakta kullanan,
    bi gün marşına basıp trafiğe çıkmadan kendini custom chopper zanneden tiplere hiç ama hiç hayran kalmıyorum.

böyle bi makine alınıp gündelik kullanılsın demiyorum ama biblo gibi kullanılacaksa da bırakın showroom da dursun daha çok yakışır.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    Caracal 200 (siyah)
    ben ortalama CC, beygir gucleri, yuk kapasitelerii ve yine ortalama fiyat konusunda bilgi almak istiyorum.

bu konularda bilgilendirebilecek bir arkadas var midir?

selamlar.

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    bunlar binmeye kıyamicağım makineler peki fiyatları nelerdir acaba?
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    bir tv programında 35.000 tl den başladığını söylemişlerdi..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler