Selelerdeki deri işçiliğine bayıldım.
Kendi motorumuzun selesine bu tarz bir çalışma nerede ve ne kadar maliyette yaptırabiliriz.
TT_Custom yardımcı olabilirmisiniz ?
Selelerdeki deri işçiliğine bayıldım.
Kendi motorumuzun selesine bu tarz bir çalışma nerede ve ne kadar maliyette yaptırabiliriz.
TT_Custom yardımcı olabilirmisiniz ?
olay bu işte ellerinize sağlık başarılarınızın devamını diliyorum.umarım discovery channel gibi bir kanalda emeklerinizi seyretme fırsatımız olur.
güzel bakan , güzel görür.
Bu noktada bi ayrıntıyı düzeltmek istiyorum. Firmamızda üretilen ürünlerden hiçbiri hiçbirzaman sadece tek bir kişinin emeği olmamıştır. Burada üretilen herşey bütün ekibimizin katkılarıyla gerçekleşmiştir. Bunu orçun usta veya erdal usta diyerek bölmek yanlış ve anlamsızdır. Orçun usta şu anda aramızda olmayan yaptığı işin hakkını gerçekten sonuna kadar veren bir ustadır ancak bu firmada yaratılanlar Tarhan Telli hariç hiçbir isme ait olamaz. Bazı yanlış noktaları insanlara doğru isimlerle nakletmek gerek yoksa doğru olmayan sonuçlarla insanlar bilgilendirilecek.
[FONT="Verdana"][I][B]Baran Alan
TTCC[/B][/I][/FONT]
Muhteşem ötesi....
Biraz rakipleriniz olursa fiyatları da çekersiniz umarız...
(aslında istiyorum bunlardan bir tane ama)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Evet arkadaslar OCC ye ozenmeye gerek yok goruluyorkı bızde de ne cevherler var kutluyorum sızı harıka olmuslar
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
bu chopper motorları benı mahvetti yaaaa Bitiyorummmm bu motorlaraa
AAAhhh ALLAHIM Bana da Nasip eyleeeeee (amin)
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
Tarzımı bile değiştirdim ;
Siyah olan ilk makinayı istiyorummmmmm...
(imitasyonuna bile razıyım aslında)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
bu makinalar hayal ötesi işallah birgün biri benim olur
bncede motorlarınız çok ilginç ve güzel olmuş.Amerika'daki custumsportbike'la devamla iç içe gibiyim sizinle bazı şeyleri konuşmak isterim custom'la ilgili adresim duman@yunus.com
buda bnden size
buda bndennn
[COLOR="Gray"][B][I]DUMANYUNUS'DAN SEVGİLERLE :cat:[/I][/B][/COLOR]
Bu bence olmamış.
Ön takım çok sırıtıyor ve açı çok geniş. Bence açı aşağıdaki kadar olmalıydı.
Bir diğer husus Kromajsız Cruiseri ben naapayım?
Üzerindeki kupa şampiyon tasarım izlenimi verse de!?!?
Yine de egzos tüm hataları kapatıyor. Egzosa tam not.
Ps: Aynalar nerde?
Bu bir sanat harikası olmuş.
İnanılmaz bir görsel şölen sunuyor. Bravo.
Bir harika daha. Ön takım açısı bunda sırıtmıyor. Nefis.
Bu nedense aklıma sinek getirdi. Vızıldayıp duran ve bizi rahatsız eden şu böcekler. O egzoslarla sürücünün rahat edebileceğini sanmıyorum.
Ama şahane görünüyor.
Asıl alkışı hak ettiğiniz tasarım bence bu.
Diğerlerinden bol miktarda heryerde rastladığımız tasarımların aksine bu kişiye özel olmuş.
Klasik yuvarlak hatları kaldırmak ve yerine bu nefis tasarımı yapmak düşüncesi kimin aklına geldiyse bravo.
Dünyada tektir diyebileceğimiz bir motosiklet yapmışsınız.
.
.
.
.
!!!!!!
.
.
.
bence.........
Patriote
Bide grenaj yok bunlarda.Uymaz bunlar bize dimi...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
helal olsun adamlara çokta güzel yapmışlar motorları.
bu motorların sağını solunu beğenmeyen varsa, sorun değil. gidin arkadaşın yanına hayalinizdekini anlatın adamda yapsın koysun önünüze
bırak saoluna koymayı yatağıma alır yanında kıvrılıp yatardım.Bir insan buna nasıl kıyarda biner yaw...heleki şu ilk siyah motor..Harley davidsonun Night Train ine benziyor muhteşem.Elinize sağlık dostum.
zekaiyuce
gerçekten çok şahane motorlar tebrik ederim..
size bir sorum olacak cruiser motorlar için sele vb.. tek aksuarlar da tasarlıyormusunuz ?
arkadaşım motorlar gerçekten 10 numara. zannedersem ben bi tane alıcam. fakat en az bi 5 ay sonra. seninle en kısa zamanda irtibata geeçicem. şimdi senin profilden iletişim bilgilerine bakarım !!!!
GT650R
harika motorlar içim gidiyo valla...üstteki kırmızı olan çok güzel...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
ben iletişim bilgilerine baktım ama yoq sana nasıl ulaşıcaz? en kısa zamanda senden cvp bekliyorum tt_custom_choppers
GT650R
slm herkese custom chrome europa´dan team tyson tarhan telli ve tum tt custom choppers ailesine selamlar
Merhabalar Kaan, Şimdi sanırım ikimizde Avusturya Custom Chrome Bike Show Faaker See deyiz Kudos!
Patriote:
Görüş ve yorumların için çok teşekkür ederiz ancak bi noktayı atladığın kesin bütün bu motorlar sahipleri nasıl istediyse öyle yapıldı bu sebepten dolayı bir hata olduğunu savunduğunuz bir yorum yanlış olur ama genede düşünceleriniz bizim için çok önemli.
Bana ulaşabileceğiniz e mail adresim baran@ttcustomchoppers.com
Görüşmek üzere.
[FONT="Verdana"][I][B]Baran Alan
TTCC[/B][/I][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)