Nazar boncuğu filan tak bi yerlerine Valla süper duruyor
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bol km'ler.. Lütfen tam koruma bin, üzücü haberler almak istemiyoruz, heyecandan unutursun şimdi giymeyi diye söyledim..
Nazar boncuğu filan tak bi yerlerine Valla süper duruyor
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız bol km'ler.. Lütfen tam koruma bin, üzücü haberler almak istemiyoruz, heyecandan unutursun şimdi giymeyi diye söyledim..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Güle güle kullan ve lütfen dikkatli ol.
hayırlı olsun kazasız belasız bin....
güzel duruyor makina nazar boncuksuz olmaz
hayırlı olsun.. güle güle bin
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
dikkatli ol yoksa seni atar üstünden sende anlamazsın kazasız belasız hayırlı uğurlu olsun
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...allah kaza bela göstermesin...her zaman pür dikkat kullanasın inşallah...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Hayırlı olsun,kazasız kullanmanı dilerim
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
hayırlı olsun , doğru bir seçim yapmışsın. kazasız belasız sürüşler dilerim. ilk buluşmaya getirde görelim. hemde motorları tanıştırırız
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Gökhan'm hayırlı olsun...Gönlündekine kavuştun en sonunda.Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin...En yakın zamanda görüşmek üzere...
AKIN FİDAN
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
deli makina.... Hayırlı uğurlu olsun.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan...
Allah kazadan beladan korusun ...
Keyifli sürüşler diliyorum.....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Rabbim kaza göstermesin.
hayırlı uğurlu olsun motorun.kazasız belasız günlerde kullanman dileği ile...
herrrkese teşekkürler
nazar boncuum var hemde en kocamanından alt komşumuz ılgaz abimiz hiç üşenmemiş tekerlekli sandalyesinden kalkmış motorun yanına gitmiş otoparkta, üstüne bi hayırlı olsun notu bırakıp kooocccaman bi nazar boncuu takmış bende hiç ellemedim taktıı yerde duruyo
GKN MOTORS
HAyirli olsun abi cok güzel gözüküyor.Darisi olmayanlarin basina.
Kazasiz belasiz zevkli sürüsler
hayırlı olsun 99 olmasına rahmen 08 gibi duruyo maşallah allah kaza bela vermesin.......!
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)