abi ben bosunami ehliet sınavina girdim benimde bi motorum olunca belkim banada yaparlar böle
suzuki japonya bunlarda japon mapon ne buldularsa toplamişlar
abi ben bosunami ehliet sınavina girdim benimde bi motorum olunca belkim banada yaparlar böle
suzuki japonya bunlarda japon mapon ne buldularsa toplamişlar
..::cavit::..
Suziki falan görmedim valla ,cennetten bir köşe mi bura
acaba ocb hondaya sponsor olurmu???
Hocam nerden buldun bu konuyu da hortlattın.Ama iyi yapmışın biraz gözümüz gönlümüz açıldı.Şimdi bizim pilotlar bu motorlara mı biniyo
hocam mılletı aksam aksam kotu yola sevketme lutfen
motor dediğin böyle olacak abisi, ss yani, yani suzuki
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
etlerini kiralıyolar. motoplustada vardı bunlardan. hele biri vardıki nası süzülüp havalara giriyor, sanırsınki nası önemli birşey yapıyor. elimde değil acıyorum bunlara
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
harbiden ne güzel renkte motor öyle onlar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bunlardı sanırım
http://www.box.net/shared/7r0vbg5v9e
http://www.box.net/shared/hvknuclh52
bunlar yine insan gibi duruyo. benim dediğim garip garip, güya seksi bakışlar atıyodu, göğsünü öne doğru uzatıyo filan. lan öyle dursam benim göğüslerim bile çıkar:D ona bakıp gülme krizine girdikçe iyice haşin bakmaya çalışıyodu:D Allah akıl fikir versin, yapacak bişe yok
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Karıştırdınız sanırım etlerini kiralayan meslek grubu onlar değil. Onlar sadece ürünleri tanıtmak için oradalar. Ama onlardan başka şeyler bekleyenlerin beklentileri etlerini kiralamaları yönünde oluyor hep. Mesela fuarlara sadece mankenleri görmeye giden, ve motosikletler yerine mankenlerle fotoğraf çektirenler.
Teknik konular mankenlerin işi mi ? Geçen yıl fuara gittiğimde motorun yanına gittiğim anda ben bir şey sormadan anlatmaya başladı motorun broşür bilgilerini. Daha fazlasını ondan zaten beklemem yetkili birini çağırmalarını isterim. Onların amacı da budur. Ön bilgiyi vermek. Bu kadar da küçümsemeyin insanları.
Neyse ne, çok da önemli değil.
Hastasıyızzz Dedeeeeee
''Bir adamı sabah gördüğümde tesadüf olarak kabul ederim, öğlen aynı adamı bir daha görürsem kuşkulanırım. Akşam karşılaştığımızda tereddütsüz silahımı çekip vururum. Tesadüflere inanmam '' Al Capone
hay arkadaş cuma saati böyle konu hortlatılır mı yaw
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)