Hey maşallah diyelim. Abartı tepki verenler kendilerini tutsun biraz
Hey maşallah diyelim. Abartı tepki verenler kendilerini tutsun biraz
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
arşiv mi yaptın be mübarek
fotoğrafçının bi içlerine girmediği kalmış...
... kim bilir
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Utanmiyo musunuz bakiim siz boole kizlara bakmaya HIII ? alp bunlar hep senin ba$inin altindan cikmistir..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Siz şikayetinizi bence Suzuki takımına iletseniz daha yerinde olabilir. Bu görüntüler plajda veya sokakta değil bir motosiklet yarışında çekilmiş. O zaman motosiklet yarışlarına da tepki duyuyor olmalısınız.
Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.
Kendimizin ve başkalarının can güvenliğini riske atmayalım.
Motor var, bide motor var tabi
Kızlar zati bir bu işi iyi yapıyor, aman motor kullanmak falan karıştırmasınlar.
Soda Ayran Cool
bana ordaki motoru versinler başka bişeye bakmam
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
bu fotolarda popo, bacak var, gögüs kısmı açılmamış.. hadi bir iki foto olsa neyse, alttan çekim dekolte foto bile var.. bunları bu forumda paylaşmak ve yetmeyip üzerine aşağıdaki mesajları yazmak bence yanlış, ve bize verilen terbiyeye ters.. erkek sitesi olsanız neyse.. alttaki arkadaşı ve benzeri zihniyette olanları, yetmeyip zihniyetlerini aşağıdaki şekilde uluorta paylaşanları kınıyorum... nette benzeri ve fazlasını bulabileceğiniz ya da yayınlayabileceğiniz nice site var, burası yeri değil...
siz ailenizden kadınların olduğu, eşinizin, çocuklarınızın olduğu yerde böyle muhabbet ediyor musunuz?
bize de aynı saygıyı gösterin...
yok aşağıdaki muhabbetleri onların yanında da çekinmeden yapıyorsanız, bişey diyemem.. o zaman burda da devam edin...
ve nice saçma sapan mesaj...
.................................................
Bayanlar abartıyosunuz.Türkçeyi isteyen heryere çekebilir.Hani kimse zorla bakın demiyor bu topiğe , zaten sayfanın başındaki kızlardanda belli topiğin konusu.
Feminizm duygularımı biliyorsunuz, çok yüksek derecede feminist olduğumu da.. Bu resimleri ve yorumları gördüğümde o pozları veren, kadınlığını bu şekilde kullanan o yaratıklardan nefret ediyorum.. Eğer kızılması gereken geren birisi var ise o da o pozları veren kızlardır.. Yoksa ben de yakışıklı bi erkek gördüğüm zaman bakarım, kimse de engelleyemez.. Bunun ahlaki boyutlarını tartışacak olursak da " Elif ciğim, İstanbul'a geldiğimde bi parti vardı ve gecenin 24,00 ında dışardaydın.. Bunun için seni yargılayamam, ama ben akşamları çıkan bi insan değilim.. Eğer bu şekilde tepki gösterip, mazeret olarakta ahlaktan bahsedeceksen önce kendi hayatına bakacaksın... " Herkese keyifli sohbetler, takılın arkadaşlar, eminim o kızlar siz bu yorumları yapın diye vermiştir o pozları.. Yolda birisi bana yan gözle baktımı oyuyorum o adamı, herkesin yapısı işte..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Kadın erkek tartışmasına dönmese ya bu. Yapılan yorumların bazıları yanlış olabilir ama insaları bazı kimyasallar yönetir, çoğu zaman erkekler böyle resimler gördüklerinde beyinlerine yollanan bazı hormanlar (testeron) onları bu hale getirebilir. Kimisi içinden geçirir, kimisi tutar buraya yazar ama üç aşağı beş yukarı hepside içinden birşeyler geçirir, istemsiz bir şekilde heyecanlanır. Sebep manyaklık değil tamamen hormoneldir. Eğer bunları hissetmeseydik üreyemezdik, çoğalamaz varlığımızı sürdüremezdik. Şimdi lütfen bayan arkadaşlar biraz sakin olsunlar kimse kimseden utanmasın. Bunlar insan tabiatıyla ilgili. bazı arkadaşlar cümlelerine dikkat etmemiş olabilirler ama o da bir anlık gazın dışa vurumudur en fazla. Biraz daha anlayışlı olalım birbirimize karşı. Bayan arkadaşlar bunu anlayamayabilirler bunu da normal karşılıyorum çünkü çoğu bayan görsel nesnelere hemen hormonel tepki vermez ayrıca toplum baskısı ile daha kontrollüdür. Biz öyle değiliz kusura bakmayın ama daha kontrollü şeyler yazarsak hanım arkadaşlarımızı da rahatsız etmiş olmayız... Amacım kesinlikle bir tarafı yüceltip haklı çıkarmak veya bir tarafı küçültüp haksız çıkarmak değil. Karşı cinsler arasında bazı anlaşılamayan şeyleri anlatmaya çalışmak limden geldiğince... Umarım kimsenin kimseden utanmasına gerek kalmamıştır. Fotolar hakkında benimö yorumuma gelince gerçekten hoş hatunlar... Ama fazla bakıp da "esas" hatundan azar işitmektense yorum yapmam daha iyi...
Böyle geyik bir konuda bu kadar ciddi birşey yazdığıma inanamıyorum....
Kadın vucudu Yuz yıllardır sanatsal bir obje olarak kullanılıyor. vucudu diyorum. beyni demiyorum. yuzlerce resim vardır. yuzlerce heykel. tabi bu tip organizsayonlarda dikkat cekmek icin kullanılır guzel vucudlar. fuarlarda bile boyledir bu. kadınlar bile bakar boyle hatunlara. hatta erkeklerden daha fazla bir merakla.
Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...
konu açılırken daha ilk bi kaç resme bakınca başlayacak yorumları, geyikleri, espirileri bence herkes tahmin edebilir, ben burda bi kaç resmin koyulmasına tepki gösteren familyadan olsaydım daha ilk yorumu okumadan çıkardım konudan, burda herkes ilgisini çeken konulara msj yazıyor, kimsenin her yere cvp verme gibi bi mecburiyeti yok, ben kendi msjımı yazana kadar bir çok yoruma güldüm ve eğlendim güzel geyik dönmüştü 3.ncü sayfaya kadar, ilk resimden rahatsız olanlar nasıl bir duyguyla acaba bütün msjları okuyup içinden cümleler seçip bunlara abartılı tepkiler verdiler merak ediyorum, ben sevmediğim bi konuyu okumam çıkarım,
May The Force Be With You
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yav bunların hepsi birbirinden güzel ama favorim gözlüklüler oldu
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
zaten ben herzaman demişimdir suzuki güzel motordur gerisi hikaye diye
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)