insanın gece gündüz yarışası geliyor
insanın gece gündüz yarışası geliyor
Zaten hava sıcak
Şunları gördüm sabah sabah ter içinde kaldım.
1 suzuki alana 1 tane verseler.
bir düzüne alırım şerefsizm
Onları bi elime geçirirsem servise gidecek halleri kalmazzzkiii
Bu arada saat itibari ile rontcuları yazayım hehehe
Toqi, caner_37, onr.sual, torm, mysugar, banavurma, Özer024, stolga, opus, parsadan
oyoyoyoyoyoyoyoyoyoyoy
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bubaaaaaaaaaaa yarışçı oolcaaaam beeeeenn
kızlar şemsiye tutsun banaaaaaaaaaaaaaaa
polizei çok güzelmişş... bende motogp için kolları sıvamalıyım artık
Dorado V5
süperrr şeyLErrrr suzukiler canım
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Kankaaa Sen Hiç Aşık Oldun muuu
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
abi insanın suzukiye binesi geliyo valla motor sevmeyen adama motoru sevdirir bu kızlar
ya bunları görünce canım acayip vın vın yapmak isdiyor aahah ne şanslı bu yarışcılar ah her yarışta vın vın yapıyorlar yani ara gazı anladınız siz onu
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
hemen suzuki yarışçısı olmam lazım büyüynce yyarışçı olacammmmm
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
boşuna suzuki ye binmiyoruz var bir bildiğimiiz
==============================
==============================
Sizler gibi üyeleri olan bir motosiklet sitesine üye olduğum için kendimden utanıyorum!
yazıklar olsun size!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Niye ki? Bence aşırı tepki gösteriyorsunuz.
Fotoğraflardan çok muhabbetleri okuyup güldüm 3 sayfa boyunca.
Bi de bu bayanların hemcinslerinin sömürülmesine olan tepkisini anlamamışımdır. Madem erkeklerin bakmasından rahatsızlar, erkeklere değil, bu şekilde gezen hemcinslerine tepki göstersinler. Ordaki kızlar zorla çıkarılmadı oraya heralde.
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)