Honda Cbf 150 Nin Uzun Yol Versiyonu....
Reklamlar
-
biz kuzenle yan çanta aparatlarını,anes motordan 100 ytl'ye almıştık.
yandakiler 50 ytl,arka topcase'ninki 50 ytl,ister yanları alabiliyorsun,istersen sadece arka topcase'nin aparatını.
ama alırsan komple al derim,yan aparatlar orjinal arka aparata uyum sağlamıyor,yeniden yer açmak zorunda kalıyorsun..
facebook(Fazer Tutkunları)
Reklamlar
-
bu motora bunların yüklü olduğunu düşünemiyorum öne depo üstüne taş bağlaman lazım ,
yada tek teker üzerinde gitmeyi öğrenmelisin . .
-
-
acayip hoşuma gidiyo böle kamyon gibi hoş cihanda sattı motoru =)) cbf e de böle yapacan mı ? :D
-
Topcase fetişistliği diye buna derim
Yan çantalara çadır vs. konur, olmuş bence.
-
güzel güzel
-
slm
mrb,lar yeni üyeyim yardımcı olun lütfen,bu motorun resimlerine nereden bakacam!!!
-
madem para verip çanta almışsın. keşke yan side case alsaymışsın.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
-
Arkadaş düşünce iyi fakat çok kaba durmuş,birde uzun yolda ağırlık,la sorun olurmu acaba diye düşünüyorum,Bu cantaların üstte doru açılanı var onlardan kullansan daha rahat olurdu,neyse sen yolunu kazasız belasız yapta sonra yine tartışalım burada bu konuyu!!!
-
Hayırlı sürüşler dilerim arkadaş,biraz kaba olmuş ama yinede iyi,bende aynısını yaptım fakat benim çantalar KAPPA 21 lt,ve üstten açılıyor,şunu sormak istiyorum,42 olan dişi 38 yaptım diyorsun,ne gibi fark oldu?değiştirmene değdimi tavsiye edermisin!!!eğer cevap yazarsan sevinirim,hatta tlf yazayım,tlf,da,görüşsek iyi olur 0535 202 69 11 (Tahir)
-
EROLL88 adlı üyeden alıntı
yok daha neler bence yakısmamıs bozmus motorun olmayan tıpını
olmayan tipi mi =)
bence de orj. hali daha güzel... veya 1 tane çanta yeter
::xrock:: [B][I][COLOR="#FF0000"]YaMaHa[/COLOR][/I][/B] [COLOR="#B22222"]YA[/COLOR]rış[COLOR="#B22222"]MA[/COLOR]kinası[COLOR="#B22222"]HA[/COLOR]cı , [COLOR="#800080"]BİNİVEEE GARİİİ !!![/COLOR] ::xrock::
-
bence olayı çok fazla abartmışsın arkadaşım . ayrıca o 38 dişliyi ben denedim sonu hüsran oldu tek kişiyi bile çekmiyordu 5. viteste sen bu kadar çantayla helede 2 kişiyle mümkün değil o dişliyi yedirebilesin motora
-
Yan çantalar biraz kaba durmuş hocam..
Önerimi istiyorsun e hocam buyur o zaman))))
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı
bence olayı çok fazla abartmışsın arkadaşım . ayrıca o 38 dişliyi ben denedim sonu hüsran oldu tek kişiyi bile çekmiyordu 5. viteste sen bu kadar çantayla helede 2 kişiyle mümkün değil o dişliyi yedirebilesin motora
Birol abi ile cihan abi bikaç şey daha yapmışlardı motora 138 i görüyordu motorları.
-
Honda Cbf 150 Nin Uzun Yol Versiyonu.... - 22-07-2007, 20:40
konu 2007 senesinde açılmış o çantalarda eskimiştir çoktan
Cihan çantalar duruyormu hala
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
topcase yerıne yanalra daha ınce olan çantalardan taksaydınız daha saglıklı olur dıye dusunuyorum. fakat ben de motoruma sızın uygulamanızdan yapacagım :D guzel gorunuyo
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
-
03 Temmuz 2012, 23:05
abartılı veya güzel olmuş diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,
yıll 2007 eski kasa cbf 150 yi 30 bin kmde sattım bu çantalı hali ile 8 bin km kullanıdım ve eşimle çantalar full dolu 38 lik dişli ile şarköye gittim geldim hiçbir sorun olmadı
şuan 2011 cbf 150 kullanıyorum,
şimdi arkadaya sadece givi 46 litre çanta taktım yeter diyorum
o zaman 3 çantalı cbf yi bir motorda görmüştüm görmeden önce olurmu olmaz mı ikileminde kalmıştım
gördükten 3 gün sonra takımı hallettim
ben burdayım artık varmı sorusu olan...
-
03 Temmuz 2012, 23:10
Acilen uzun tur camı almalısın yoksa bel rüzgardan dolayı iptal olur, kaska rüzger vurdukça boynu tutmaktan boyunda iptal olur. Herşey çok güzel olmuşi onun dışında. Artçı taşımayı düşümüyosan belki çantalara aerodinamik bi yapı kazandırmak için bir muşamba ile etrafını kapatabilirsin. çanta ile lastik arasına sürekli çarpan hava seni yavaşlatabilir. özellikle şiddetli şehir arası rüzgarlarda.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
03 Temmuz 2012, 23:55
kefeeee adlı üyeden alıntı
Acilen uzun tur camı almalısın yoksa bel rüzgardan dolayı iptal olur, kaska rüzger vurdukça boynu tutmaktan boyunda iptal olur. Herşey çok güzel olmuşi onun dışında. Artçı taşımayı düşümüyosan belki çantalara aerodinamik bi yapı kazandırmak için bir muşamba ile etrafını kapatabilirsin. çanta ile lastik arasına sürekli çarpan hava seni yavaşlatabilir. özellikle şiddetli şehir arası rüzgarlarda.
reis yıll 2007 eskiden de
ama şidmide cbf kullanıyorum arakda sadece 46 litre çanta var uzun cama karşıyım ben, eyvallah..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)