Honda Cbf 150 Nin Uzun Yol Versiyonu....
Reklamlar
-
23 Temmuz 2007, 23:14
Nemrut adlı üyeden alıntı
tebrik ederim. güzel düşünmüşsünüz.
bagaj açısından gayet kullanışlı ve görüntü olarak da çirkin bir görüntü yok.
bazı arkadaşlarımız yan çanta taksaydın demiş ama yan çantaların hacimleri topcase'ler kadar büyük değil.
güle güle kullanın.
cbf 150 nin orjınal yan çantaların hacmi 22 litre kappanın tani benim aldıgım 35 litre,orjınal 22 litrelik çantaların ikisi 220 ytl kappanın 35 lik çantaları iki tanesi 250 ytl arada 30 ytl var bu fark için orjınalı almadım bence yani şahsi görüşüm olarak söylüyorumki ben taktıgım için bana çok güzel duruyor,hız olarakta 1 saat önce denedim boş çantalar ile 120 km hıza ulaştım hemde eskisinden daha iyi çünkü dişliyi degiştirmiştim, herkeze iyi dilekleriniz için ve eleştirileriniz için tekrardan teşekkür begenen var begenmeyen var.
Reklamlar
-
23 Temmuz 2007, 23:18
ben gene herşeye muhalefet olcam ama napiim? motosikletin ruhuna aykırı bee abi... evden eve nakliyat yapmışsın sen karavan falan taksaydın arkasına cbf'in...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
26 Temmuz 2007, 11:33
güle güle kullan güzel duruyor...
uzun yola çıktıktan sonra izlenimlerini bekliyoruz
-
26 Temmuz 2007, 11:54
yan çantaları benimde sevmeme rağmen ,bir eksi de benden olsun.
Emeğe saygımız var fakat arkadan ince lastik ile zaten bisikleti andıran cbf 150 de , bu çantalar çok büyük kalmış.
metehanın tavus kuşu benzetmesine bende "kelebek gibi" diyerek katılabilirim.
güzel bakan , güzel görür.
-
26 Temmuz 2007, 12:28
Görüntü güzel, düşük hızlarda ve rüzgarsız yollarda sorun çıkaracağını sanmıyorum ama çanta kullanman gerekiyorsa depo üstü çantalardan da kullanabilirdin. Yan çantaların kapakları açılınca içindekiler etrafa saçılmaz mı? Ellerine sağlık yinede, emek vermişsin, motosikletine kendinden birşeyler katmaya çalışmışsın. (İki fotoğrafı yol üzerinde sol şeritte çekmişsin gibi geldi bana, eminim kendini tehlikeye atmamışsındır.) Yapacağın uzun Karadeniz gezisinde başarılar dilerim, güzel forolar çek, gelince siteden inceleriz, haydi yolun açık olsun.
Görüntü güzel, düşük hızlarda ve rüzgarsız yollarda sorun çıkaracağını sanmıyorum ama çanta kullanman gerekiyorsa depo üstü çantalardan da kullanabilirdin. Yan çantaların kapakları açılınca içindekiler etrafa saçılmaz mı? Ellerine sağlık yinede, emek vermişsin, motosikletine kendinden birşeyler katmaya çalışmışsın. (İki fotoğrafı yol üzerinde sol şeritte çekmişsin gibi geldi bana, eminim kendini tehlikeye atmamışsındır.) Yapacağın uzun Karadeniz gezisinde başarılar dilerim, güzel fotolar çek, gelince siteden inceleriz, haydi yolun açık olsun.
-
26 Temmuz 2007, 12:48
Begenen begenmeyenden ziyade sen bunu işe yaraması için yaptın degil mi ?Senin de işine yarıyorsa söylenecek söz yok bence ama tavsiyem fazla doldurmaman çantaları bu arada 125 ytl teki bana pahalı geliyor 2. elini falan bulabilirmiyim acaba bu kappanın 35liklerinden .Sefabet falanda almak istemiyorum yaw
-
26 Temmuz 2007, 12:50
paylaşım için teşekkürler güzel olmuş
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
27 Temmuz 2007, 00:32
İ s m a i L adlı üyeden alıntı
Görüntü güzel, düşük hızlarda ve rüzgarsız yollarda sorun çıkaracağını sanmıyorum ama çanta kullanman gerekiyorsa depo üstü çantalardan da kullanabilirdin. Yan çantaların kapakları açılınca içindekiler etrafa saçılmaz mı? Ellerine sağlık yinede, emek vermişsin, motosikletine kendinden birşeyler katmaya çalışmışsın. (İki fotoğrafı yol üzerinde sol şeritte çekmişsin gibi geldi bana, eminim kendini tehlikeye atmamışsındır.) Yapacağın uzun Karadeniz gezisinde başarılar dilerim, güzel forolar çek, gelince siteden inceleriz, haydi yolun açık olsun.
Depo üstü çantada rahat kullanacagımı sanmıyorum şahsen,yan çantaları kapaklarını çantayı düz bir yere koyunca açmak gerekiyor,zaten bu çantalara patates,toprak gibi şeyler koymayı düşünmüyorum elbise felen,çantanın içine göre sık dokunmuş file arıyorum zaten,bozuk yolda içindekilerin ses yapmaması için,evet iki fotografı sol şeritte çektim ama fazla işlek bir cadde degil,faaliyete geçmemişti daha.herşey için teşekkür ediyorum.
iş çıkışı yeni yan çantalarımla bir tur atmak için sirkeci tarafına geçtim,dogubankın ordan geçerken yanımdan trafik polisleri hızlıca geçti,ışıklarda yeşil yanmasına karşı iki motorda yan yana durdu,bende sinyalimi yakıp solundan geçiyordumki motorlardan birinden,polisin biri ani bir hareket ile aşaya inip beni yolun ortasında durdurdu,iyi akşamlar kenara çekermisin dedi,çekiyorum der gibi saga çektim motorumu, kaskımı çıkarıp polise bakıyorum,poliste benim yan çantaları kontrol ediyor,tekrardan hayırlı akşamlar diyip,yolculuk ne tarafa diye sordu,bende yakında memleket yolcusuyum,hayırdır bir sorun mu var dedim,arama var çantaları açabilirmisiniz dedi, tabi neden olmasın derken, ben motor üzerindeydim iniyordum ki arkadaki motorun bir benim motorun önüna çaprazdan park edip o poliste yanıma geldi,etraftaki bakışları seziyorum herkez uzaktan bize bakıyor beni de bir telaş bastı,ama rahatlıgımı hiç bozmadım, sankim birini ezmiş gibiyim etrafımı iki motor dört polis çevirmiş,polislerden birisi evraklarını ben alabilirmiyim deyim diger bir polis te motorun etrafında dolanıyor,sankim motor görmemişler,
yan çantaları açtım zaten içi boş arka çantada da fotograf makina ile pasta cilam var,adam pasta cilayı açıp kokladı sonra ehliyet kontrolu yaptılar telsizden, cezadan 40 puanım varmış,onuda ögrenmiş oldum,zaten biliyordum da, bu çantalarla zor olmuyormu diyen polise daha şimdi taktım bakıyorum saglamlar mı diye cevap verdim,adam biraz gülümsedi,sana büyük motor lazım baksana ufak motora kocaman yan çanta takmışsın,inşallah o da olur dedim,ehliyet ve ruhsatımı aldıktan sonra rahatladım,karşıki büfeden su alıp içtim,yanıma gelen hayırdır kardeş ne oldu diye soruyorlar bende arama yaptılar deyip evimin yolunu tuttum.
-
27 Temmuz 2007, 01:09
uğraşmıssın baya belli oluyor... fena durmamış hani....
-
27 Temmuz 2007, 01:50
motor güzel çanta fikride harikada yanlara koyduğun çantalar orj. yan çanta tipinde olsaymış tombul tombul durmuş. inşallah gün gelir büyük motorada takmak nasip olur. gezin için şimdiden hayılı yolculuklar...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
PTT servis aracı gibi olmuş ama ...
Uzun yollar için süper çözüm, tebrikler..
HONDA BEAT + BEN = UZUN YOLLAR
-
uzun yol ıcın guzel olmus abı ama o cantalar doluyken bıde artcın varsa her vıteste teker sansın var bırde aralara gırdınmı sıkısır kalırsın valla
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
-
geçenlerde bi bankanın önünde görmüştüm 07 plaka siyah cbf150 arka 35. çanta iki yan çanta ve aynalar grenaja monteydi ilkin 150 olduğuna inanmadım ama yolun karşısına geçip yakından inceledince baya beğendim yine de grenajda ayna bu motora yakışmıyor haftaiçi onun da fotolarını çekip gösteririm
-
Shortlu çoraplıve topuuna basılmış ayakkabılı birader benim de dikkatimi çekti suratımda güzel bi tebessüm bıraktı =) Başka birisi yabancı bi sitede yayınlansa direk belli olur herhalde Türk forumlarından alındığı hehe
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
arkadaşlar plaka dikkatimi çekti plakada MT yapıştırmaları var onu nerden bulabiliriz bilgisi olan var mı ?
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
-
Çok yakışmış bence...Fonksiyonelliği zaten tartışılmaz.Endurocu ruh bende de çok baskın...
-
Abi ben beğendim.Sadece biraz büyük geldi ama olsun.Senin beğenmen önemli.Kazasız, sorunsuz sürüşler.
-
selam cihan marmok a gelde inceleyelim şu çantları işini görüyorsa tamamdır elamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
hayırlı olsun dostum sana bi sorum olucak yan çanta aparatını kaç liraya aldın bende almayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)