Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cbf 150 Nin Uzun Yol Versiyonu....

REKLAM ALANI

O makina uzun yola gidemiyor ki,masrafa yazık,eğer Düzceden Antalya'ya gidersen hayatta bir daha aynı şeye kalkışmazsın,hatta dönüşte motoru kamyona yükleyerek getirmeyi düşünebilirsin.Zira kıçın ve belin devre dışı oluyor.Ben şahsen denedim,11 saatte 550 km yol yaptım ve makinayı hemen yok pahasına sattım.Ancak işe gidebilirsin o motorla.Gerisi hayal.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    headquarters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ...................
    Alıntı mayko33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O makina uzun yola gidemiyor ki,masrafa yazık,eğer Düzceden Antalya'ya gidersen hayatta bir daha aynı şeye kalkışmazsın,hatta dönüşte motoru kamyona yükleyerek getirmeyi düşünebilirsin.Zira kıçın ve belin devre dışı oluyor.Ben şahsen denedim,11 saatte 550 km yol yaptım ve makinayı hemen yok pahasına sattım.Ancak işe gidebilirsin o motorla.Gerisi hayal.
    Heheheh Sen oyle zannet mayko33 CİHAN o makıneyle zonguldak yaptı geldi aynı gun ıcınde sabahda işe gitti, senın makinede sorun vardır. ayrıca bi arkadaşımızda ybr 125 le dunyanın yoluna gıttı onuda bı karıstır, ybr nın gıttıgı heryerden gıder cbf karalama yapmayalım lutfen...

Ya cihan yan çanta uyduramazmıydın sankım öyle daha ıyı olurdu bu bıraz başaşagı duruyor ters ya ben kılımdır bıraz , ama buda guzel olmus emeğine sağlık

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125

sen 11 saat te 550 km yapmışsın,ben 13 saatte 936 km yol yaptım buyur burdn bak..
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...uk-936-km.html
    98 Beygir.....

G-Strider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMax 250 ABS
    abovvv evden eve nakliyat!
    ama hos gozukuyo bence

Bu aracin alabilecegi yuku ancak asagidaki fantazi arac gecer herhalde

Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
    Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Eline sağlıkta o çantalar doldugunda bide arkaya artçı aldıgında tek teker gidebilirsin

Yeniçeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    Dostum yan çantaların çok hoş durmamış amatabii ki uzun yolda çok işe yarar.Yalnız depo üstü bir çantan yoksa ve bu şekilde yükleyerek yola çıkacaksan tehlikeli olur.Motorundaki ağırlık dağılımı sana ciddi sorun yaratır.Hele bir de artçın varsa .Arka lastiğin çok çabuk aşınır.Özellikle dik yokuşlarda ve rüzgarlı yollarda problem olur.Bu yüzden tavsiyem depo üstüne çanta takman olur.CBF 150 Karadeniz'e de gider merak etme.Hatta üretildidiği Çin'e bile gider.Bir atasözü vardır:AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER.

Motosikleti
    2006 fazer a
    ben fonksiyonelliğe bakarım
    10 numara olmuş.

AGA TİREKSİYONADA OTUTTURCAKTIN Bİ TANE..yanlış anlamada..ABARTILI BİRAZ

gaddar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dostum görüntü ile uzun yol motoru olmaz...sen hiçbir çanta takmasan uzun yol için daha uygun olur çanta ile alakası yok olayın..
    Arka çantaları yana takma olayı bence berbat hem daha ucuza hemde daha kibar soft yan çantalar var bari onlardan taksaydın..
    Arkadaşların dediği gibi o çantalar motoru tehlikeye düşürür ve birşey daha ekleyim yandan kuvvetli bir rüzgar yediğinde şerit bile değiştirtir...ve bir rampada ters bir gazla şaha kalkarsın..
    Eğri oturalım doğru konuşalım olmamış bence uzun yolda çok sorun yaşarsın.

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    herşey için herkeze teşekkür ederim,iyi dileklerinizi içinde eleştirileriniz için de saolsun,bu pazar üç çantayıda doldurup 400 km yol yapmayı düşünüyorum bakalım artıları ne olacakeksileri ne olacak,benim fikrim sadece arabaların aralarından geçmek zor olacak zaten yan çantaları sadece uzun yolda kullanacagım.

Alıntı G-Strider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abovvv evden eve nakliyat!
    ama hos gozukuyo bence

Bu aracin alabilecegi yuku ancak asagidaki fantazi arac gecer herhalde
    arac degil motosiklet, benim ki.
    98 Beygir.....

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    11 saatte 550 km yol yapmak bol bol dinlenmek anlamına geliyor zaten ki sen bu kadar çok dinlenmeyle bile rahatsız olmuşsan bence bir daha uzun yola çıkma, demek ki senin tarzın değil uzun yol, zaten yazından anladığım cbf den touring performansı beklemişsin sen
    satman da isabet olmuş, al bir scooter bak keyfine
    ben cbf imle kısa yolda da uzun yolda da mutluyum valla...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    yıben150scooter
    çantalar güzel duruyor
    umarım uzun yolda seni etkilemez
    sağ salim gidip gelmen dileğiyle

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    motorun tipi bozulmuş bence.arkada tek çanta bu motor için en ideali.motosiklet çantadan görünmüyo.
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Abi hayırlı uğurlu olsun birazcık kaba durmuş ama senin içine sindiyse sorun yok fakat bir önerim olacak: Ağırlık merkezi kaymış olabilir bu durumda yan çantalara eşit ağırlıkta malzeme koymanı tavsiye ederim birde dikkatlı olursan sevinirim paylaşım için teşekkürler
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Arkadaşım veya abim muhtemelen aldığın motosikletide yine yok fiyatına satarsın.Çünkü motosiklet asla araba gibi rahat olmaz.Ahmet Abi(ahmetnr) Adanadan marmok a(datça) cbf 150 ile gitmiş ve gelmiştir.Bende Aynı yolu cbr 125 ile yaptım.Bence sen bide gel benim motora bin.Ayrıca dönüşte Pamukkaleden Adana ya bir günde döndük.

Ahmet Abinin yol boyunca en büyük şikayeti Motorun viraj kabiliyetinden oldu.Ayrıca en yavaşımız kalıyordu.Şimdi yapılan bu ağırlık arttırmaları ve aerodinamik eksiler motorun hızını oldukça düşürecektir.Bnm şahsi tahminimce O çantalar yüklü olduğunda arka dişlininde küçültülmesi ve torkun düşmesiyle beraber yokuş çıkmak ızdıraba dönüşebilir.Ne koşulda olursa olsun hangi model motosiklet olursa olsun bir dolu çanta ve yük eklenmesi bana ters gelir.En fazla depo üstü çanta ve kuyrukta kancalı lastikle desteklenmiş file.Görüntü konusundada çantaları sevemedim bir türlü.Ayrıca zaten fazla yüksek olmayan viraj kabiliyetini iyice düşürebileceğini düşünüyorum.
    Ne olursa olsun hayırlı olsun.Keyifli sürüşler..

Motosikleti
    Siyah YBR 125
    Yol kabileyeti ve fonksiyonelliğin dışında bu motorda artçı olmanın keyfi gerçekten arttırdığı kesin gibi
    Aştım artık tek teker dolaşıyorum

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    açıkcası cbf 150 uzun yola daha yatkın.
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Altin semer vursak da Cbf 150 yine Cbf 150 degil midir? Yinede ellerine saglik, siz begendiyseniz, bizlere tebrik etmek kalir
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Su Silahı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş.
    Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    tebrik ederim. güzel düşünmüşsünüz.
    bagaj açısından gayet kullanışlı ve görüntü olarak da çirkin bir görüntü yok.
    bazı arkadaşlarımız yan çanta taksaydın demiş ama yan çantaların hacimleri topcase'ler kadar büyük değil.
    güle güle kullanın.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)