*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Ön ve arka tekerlekteki çamurluklar ve öndeki sharktail çok kötü duruyor.
bencede öndeki çok tehlikeli duruyor allah korusun bir yaya kazası olsa hasar çok büyür gerisi zevkine kalmış emeğe saygı
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
125 lik ybr binicisi olarak ilk defa büyük makina sınıfında suzuki gsx1400 makinaya bindin 3 gün boyunca tek klimeyle süper isviçre plakalı bir motor .egzost larını söküp parlattım kıyak olarak bide kendi motorumun önündeki aksesuarı hediye olarak taktım.avatarımda ki motorun resimlerini atacam sonra.
kromcu_54;
Doğru bildiğin yolda yılmadan ve sabırla ilerleyerek devam et. Diken de olacak, taş, çakıl, kum, çamur, ... güzellikler de.
Gün gelecek sektör olacak bu el emeği, değeri bilinen diğer ülkelerdeki gibi.
TAKDİRLE İZLEDİM FOTOĞRAFLARINI.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
emeğine saygım sonsuz ama olmamış be abi, yani bu kromajların hepsi ama hepsi tam chopper tipi motorlar için, keşke bir choppera uygulasaymışın, eminim çok daha güzel görünürdü ;)
arkadaşlar benim ybr hakkında olumlu veya olumsuz yazan dostlar allah izin verirse 2 eylül bursa gezisine gideceğim .orada tanışır fikirlerinizi bizzat dikkate alıp bazı değişiklikler yaparım ybr üzerinde.şunu belirtmeliyim bu aksesuarları önce kendim bir kaza anında nekadar az hasar görürüm motorum nekadar görür anlamında düşünerek kendimce yakışanı tasarlayıp yapmaya çalştım.bazı arkadaşların yazdıkları gibi tenkit yemek için deyil.insan çoktur ama hepsi farklı tarzda giyinir.aynı tarz giyinmez kimse. bende motor motordur ama tarzı farklıdır.yrb çoktur benimki özel olsun istedim sadece sayğı oda motora veya bana deyiğ emeğe saygı.bunu başardığımız zaman taten tüm türkiyede her alanda başarılı oluruz.hangi alanda olursa olsun saygı ve sevgi çerçevesinde harakket ettiğimiz müddetce mutluluk bizimle beraberdir .kusura bakmayın biraz fazla yazdım sayğılar herkese her kesime.
ABİ ÇOK GÜZEL yapmışsın çok şekilli olmuş baya masrafetmişindir.
Sade Ve Temiz Bir çalişma Olmuş.hayirli Sürüşler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Motorun çok temiz ve güzel.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
saollun dostlar .ya inanın bu 1400 suzuki gsx motora bindikten sonra aklım hep bu ybr mi satıp bi 600yüzlük makinaya binmeliyim diyorum ama maddi imkanlarım el vermmiyo
inanıyarım ve çalışıyorum bir gün mutlaka alcağım bu azim ve istikrarımı kaybetmeden sabırla ogünün gelmesini bekliyorum .Allah her motorcuta hayal ettiği motrora binmeyi nasip etsin.inşaallah.
Çooook güzel yaaa Allah kaza bela vermesin.
eline sağlık ustam ama bence kendi fikrim bu motor sade güzel hata kafa grenajı olmadan bile..kendi düşüncem en güzel rengi de tabiki siyah..
bencede ybr de siyah ama kimi karışık sever kimi sade ömrümüzde dolmadan vade bin binebildiğin kadar sen yinede .ben gecen cuma maltepe toplantısına gittim fakat tek ybr bendim üzüldüm bu ybr ciler nerede.anlamadım.sırf bir ybr ciler toplanskya ne güzel olur .
Sevgili kromcu_54 kardeşim. Bir konuda seni tenkit etmek istiyorum. öncelikle motorunun resimlerini buraya koyarak buradaki arkadaşların fikirlerini sormuşsun. Zevkler tartışılmaz. Mutlaka beğenen de olacaktır beğenmeyende. Herkesin beğenme mecburiyeti yok. Ama beğenmediğini söyleyenlere de sitemkar hatta birazda kırıcı şekilde cevap vermen hiç olmamış. Elbette emeğe saygı ayrı birşey ama beğenmeyen arkadaşların senin harcadığın emeğe hiç sözü olmamış sadece yakışıp yakışmadığını kendi zevklerine göre yorumlamışlar. O aksesuarları paslı tel ile bile yapsan emeğine saygımız olur. Ama beğeni ayrıdır.
Neyse, motorun konusundaki fikrim de şu: Tek kelime ile HARİKA olmuş. Tebrikler.
Dürüst esnaf malını %20 karla satar, Hırslı esnaf malını %50 karla satar,biz karından vazgeçtik.Bu memleketin bir karış toprağının maliyetini ödeyebilecek babayiğit varsa gelip alsın!!
arkadaşalr dün deyil geçen pazar saat 18 00 sularında pendik e.5te emniyet şeridinde tuzladan ist istikametine ilerlerken 70.80 km hızla önümde normal seyreden çevik kuvvet servis otobüsü bir anda sinyal bile vermeden emniyet şeridine girip durmaya karar verince kısa bir mesafe kaldığı için ya barıyerle otobüs arasına girecem tost olacam yada arkadan vuracam.firenlerime asıldım ya allah diyerek yaklaşa bildiğim kadar bariyere yakalştım ve sonrası hatırlamıyorum kendimi barıyerlerin sağ tarafında çim lerin üzeerinde debelenirken buldum kalkmaya çalışıyorumkalakmıyorum açılamıyorum sanki bütün kaburgalarım bir birine girdi zannettim ve zorla açtım kendimi ayağa kalktım otobüs durmuş demekki geldi polislerin hepsi yat yat dediler bende sakınce yere yattım.hemen bana şuurum açıkmı diye sordular kaaskımı çıkardılar iyyim dedim sadece sağ omzum ve belimde acı var dedim ambulans çağırdılar .polis memuru kardeş kusura bakma aynamız iyi göstermiyo seni görmedik dediler eğer kendimi toprlaya bilseydim o an o polisin kafasını gözünü patlatacaktım ama sakin olmam lazımdı ben 36 yaşindayım ve 3 çocuk babasıyım o yüzden dua etmeye başladım sadece.geldi ambulans kartal eğitim araştırmada tüm röntgenlerim çekildi ve inanırmısınız allah korudu ne çatlak ne kırık çok şükür sadece kas zedelenmeleriyle sıyrıklarla kurtardım şimdi çok iyiyim motorummun durumu korkuluklu bir motorum olduğundan sadece benden daha azz çizikle kurtuldu ne bir eğilme nede başka bişey.sadece şunu söyleye bilirim beni sanki bir güç aldı ve çimlere attı çünki o anı hala hatırlamıyporum.sizlere tavsiyem kasksız kesinlikle binmeyin montumun arka tarafı komple yırtık kaskım çok çizik ve nasıl kurtuldum bilmiyorum.tüm sürücüler lütfen dikkak vijdan azabı çekmek istemiyorsak kazaya sebebiyet vermeyelim .saygı saygı .allah tüm motorcu kardeşlerimi korusun.
Geçmiş olsun. .
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
saol görkem kardeş.acılar paylaşıldıkca hafifler.
herşey okey cillop gibi olmuş amma velakin o püsküller ne abi ya.. onları cıkart at tüm karizmayı resetlemiş gerisi 10 numara ..
Bu aradada geçmiş olsun aman abi.. Allah'a emanet..
[B]All this pain is an illusion[/B]
gecmiş olsun . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)