Alla alla bu Ybr de her şekle giriyor
bknz ; http://www.motosiklet.net/forum/moto...rmis-hali.html
Alla alla bu Ybr de her şekle giriyor
bknz ; http://www.motosiklet.net/forum/moto...rmis-hali.html
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
kardes calısmanı gercekten cok begendım motorunu sevdıgın bellıo bravooo yaınına ugrasammı acaba ama yok senınkı tek kalsın anlamı olsun dımı super yaaa
abi bu motora bu yapılırmı yazık olmuş motora tabi zevk meselesi....
jant lara hasta oldum çok süper olmuş
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
abicim bence olmamamış çünkü motosiklette BENCE hafifilik önemli sen nerdeyse o Yamahaya 10 kilodan fazla yük koymuşun buda bence motosiklete zararlı ama yinede sen bilirsin hee unutmadan güzel görünüyooo
Çok hoş çalışma olmuş.El emeği göz nuru insan satarkende kıyamıyor
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ybr ler artık piyasadaki doğan,şahin,murat 131 gibi bi konuma gelmiş artık.
tak takabildiğini.ne taksan gider hesabı.güzel çalışma olmuş.eline sağlık.
bu resimdekide bir abimizin üzerindeki eklentileri tamamen kendisinin yaptığı bir
bisan roadstar 250.insan hayal gücü ve becerisini kullanınca neler çıkyor ortaya.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
herşey güzel hoşta neden püskülleri yakıyorsunuzki cruiser motora yakışıyor sadece onlar
geçenlerde gördüm çocuğun biri hani elektirikli motorlar oluyor 40km/h buna takmış püskülü
püsküller olmamış
onun dışında güzel çalışma tebrikler
yazdığınız yorumlar için saolun arkadaşlar.
her motorcu kendi imkanları doğrultusunda makinasını güzelleştirmek için
birşeyler ekler süsler motorunu ve kişilerin zevkleri farklı farklıdır.bazı ayrıntılar sonradan hoşuna gitmesede insanın ona emek vermiştir motorun üzerinden
sökmek istemez.bence güzeldir çünki benimdir allah herkese kazasız belasız güzel sürüşler nasip etsin .
çok güzel olmuş.
.......
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
harbi güzel olmuşş
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
ybr ciler benim motorumla diğer ybr ler arasında kaçtane aksesuar farkı var bula bildinizmi.
sizlere bir sorum daha var.yardımcı olursanız sevinirim.
motorum 2005 model gördüğünüz gibi temiz bakarım her zaman.sizce satıp model yükseltmelimiyim yoksa 3.4 sene daha binmelimiyim.bu aksesuarları zaten ben istediğim zaman yaparım.başka makina alsamda.
daha çok klasik olmuş 100 yapıyomu
evet düz yolda sabit yapıyor rampa aşağı 125 de gördüm çok memnunum motorumdan.
arkadaş gerçekten süper olmuş benim vardı böyle yapamadım allah star etsin seni ve motorunu maşaallah güzel rengide var
arkadaş gerçekten süper olmuş benim vardı böyle yapamadım allah star etsin seni ve motorunu maşaallah güzel rengide var
valla aga ne yalan soyliyeyim super olmus.bi chopper tipi olmus motora ama olsun. emegine saglik aga.
daha chopper tipi bi motora bunlari yapsaydin nasil durucagini tahmin bile edemiyorum valla.ama elde ne varsa ona yapiyoruz tabi.aynen bende oyle
abi bence tek kelime ile iğrenç olmuş hani choper tarzı sevsem belki güzel oldu diyecem ama yok çok değişik itici olmuş bence
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
sacrosanct kardeş zaten türk insanının özellikleri var belli uzanamadığın ciğere mundar demek.emeğe sayğı sadece iğrenç motor yok tur aslanım bakımsız motor vardır.senin ömrünce böyle aksesuarlı bir ybr ren olamazzaten.bu tek türkiyede.demekki sen numuneliksin motoru yakından inceleyipte gören büyük makinacı arkadaşlar bile tebrik etti .ama yinede sana sağlıklı kazasız uzun sürüşler dilerim.sırf motorculara sayğımdan .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)