Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
ooooooooowwwwwwwww nasıl becermişler bunu yahuuuuuuu
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ALLAH ALLAH nasıl oradan kesmiş anlamadım genellikle radüs köşelerinden keser diye biliyorum paylaşım için teşekkurler
bu araç daha önceden bır darbe almış.darbe derken yani. akü basmamıs vurdusmus olabilir,yada yanlış vitese takmış olabilir.bu resımdekı motor v8 sılındırlı bır uzun yol otobusu .resımı bızzat kendım çektım.
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Evet. Tam ben yazıyordum. "V8 motor. "
Motosikletlerde vurdurunca sibopların ezildiğini duymuştum.
Bence acaip bir motor freni (retarder) yapmış.......Biraz aşırıya kaçmış...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bu neyin motorudur anlayamadım. Ancak dizel motorlarda böyle bir şey olabilir.
Hangi motosiklete ait olduğunu yazsana şurada be kardeşim!
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
bendede aynısı olmuştu.................
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
o krank kesmiş olmıcakmı?
Mustafa Kemal Atatürk
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
arkadaşlar V8 otobüs motoru diye bangır bangır bağırıyo mesajda adam
hastayım muabbetlerinize...oku oku gül....
uleen beee pistonun parçalandığını gördüm ama bu nası tuhaf bi şekil olmuş,fabrika hatası olabilir
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
gerçekten bilen biri gelse de açıklasa...tahminler çok ama eminlik yok...merak ettim ben de...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)