ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
renk uymamışş...........................
hemserim eline sağlık çok güzel ve kalıteli bir çalışma olmuş başlangıç için(yalnız renkler uymamıs). inşallah devamı gelır beklıyorum bende atılcam şu photoshop olayına ama dur bakalım nezaman ....en çok şu kaplanı sevdim harbi şu fireblade içinde kükreyen bir kaplan yatıyor .paylasım ıcın sağol
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
evt çalışma güzel ama orjinali daha güzel
peki siz neler yapmamı önerirsiniz ?? mesela siyahın üstüne hangi renk daha iyi gider hangi parçaları üzerinde oynarsam daha güzel olur ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
eline sağlık güzel bir çalışma olmuş...kırmızı ya da bordo güzel olabilir.....kaplan ın sadece kafası yerine yandan bir resmi daha güzel uyum sağlar bence..
slm arkadas elestiriye acikmisin bimiyorum ama ben elestirecehim hersey güzel düsünceler güzel fakat renk uymamis sanki kirmizi nasil olurdu birde onu dene saygilar
kaplan resmi cok aykırı durmus bence renge gelince kırmızı siyaha daha cok yakısır gercekten orj hali simsiyah kadar guzel olmasada..
true love..
Drift Religion
üstadım ne demek olumlu olumsuz her türlü eleştirilere açığım yanlız saygı çerçevesi içinde dediğiniz gibi kırmızı yapacağım koltuğu ve kaliperleri...
peki air brush için buraya güzel bir resim koyarmısınız ben o konuda biraz özürlüyüm airbrush için güzel bir resim bulamadım belki sizlerden güzel resimler gelir buraya airbrush için ...
siyaha turuncu,sarı ve de kırmızı gider..
bunları denersen güzel şeyler çıkabilir ortaya..
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
kırmızı kırmızı kırmızı
kırmızısını gördükten sonra eline sağlık diyeceğim
Güzel olmuş ellerine sağlık.
Ben de diğer arkadaşlarıma katılıyorum.
Kırmızının tonları ya da metalik gri güzel uyum sağlar.
Kiremit rengi de olabilir tabii.
Gerisini de sen yap.
Çok beğendimmm
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
güzel olmuş emeğine sağlık
Dishy nickli motordaşımızın dikkatine SS ya ne yapsan yakışıyo lanet olsun
Neden benim dikkatime
Doğru söylemişim ama
Seviyorum SS leri ama sadece resimde Erkek arkadaşım 600 f almak için çıldırıyor ama izin vermiyorum Yolda gördüm mü off diyorum, ee o zaman izin ver diyor hehe Olmazzzzzzzzzzzzzzzz..
Kaplan güzel olmuş yeşil koltuklar uymamış bence siyah kalsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)