dostum fotolar için niye acele ettin.biz daha buralardayız
Kask takma alışkanlığın yok mu yoksa...
Hayırlı olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Güzel bir makina.hayırlı olsun
16 BYB 49
Kazasız belasız inşallah..
Çok güzel makine.. Hayırlı olsun.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Birbirinize çok yakışmışsınız,maaşallahAllah ayırmasın.Bir asfaltta kocayınÖmür boyu sağlıklı,kazasız,belasız sürüşler dilerim...
........ .
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
anladıysam ne olayım
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
hayırlı olsun tekerin düz baassınnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
yuhh sen bendende hızlı cıktın beahh 3 ayda 9000 yavas gıt boğulursun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)