Gidon chopper tarzini tam olarak yansitmis fakat o gidona biraz daha uzun ma$a daha mi iyi giderdi sanki ? Yoksa biraz uzattinda gidon farkindan dolayi belli mi olmuyo ? Yinede ho$ olmu$ ellerine saglik..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
çok hoş olmuş ama o gidona ön far küçük kalmış Gabe dostum birde koruma demirini bilerek mi kromajlatmadın?
şahane olmuş , kaça patladı ???
+ uzun deri püsküllerle daha da güzelleşir gibi
teşekkürler arkadaşlar. ön çatal rake açısını değiştirmeden uzatılabilecek en uzun şekilde uzatıldı. gidonun epey bir yüksek olmasından dolayı az gibi duruyor çatal uzunlugu ama yakından bakınca epey bir mesafesi olduğunu fark ediyorsunuz.
ttopchu dostum, kromdu koruma demirim. kendim oturup boıyadım. valla boyle daha guzel oldu ne yalan soyleyeyım
lordskeldan, ben sevmiyorum ya oyle deri püskül vb süsleri. en güzeli boyle bence
Arkadaşım çok hoş olmuş ,ayni tarz gidona sahibim ancak çatal uzatılması dönüş açısını etkiledi mi? nasıl olabileceğini hep merak etmiştim kazasız belasız sürüşler dilerim ,sağlıcakla...
dehşetengiz olmuş çok..motorda bi değişiklik yaptın mı? hava filtresi değişimi vb. performans arttırıcı değişiklikler falan fistan...yakında ben de fotoları koyucam hala atölyede zımpara yapıyorum
Gidonu degiştirmişsin gabe şimdi cok daha güzel olmuş motorun üstündeki kurşun deliklerinden tanıdım seni kadirin ordan mct sahibiyim hatırlarsan
hatırladım dostum, cok saolasın.
senin mct chopper'ı da göstersene bir 2 resimde. millete anlata anlata bitiremiyorum o canavarı
Tamam dostum boyadan cıktı ama boyada sorunda cıktı pazartesi tekrar gönderecem boyaya akşama bir iki resim atarım fotograf bölümüne.
sen yenisini ekleyene kadar dursun burada
tabiki bu üsteki ps oldugundan ben orjinallerini koyayım
[IMG][/IMG]
selam arkadaşım benim de senin taktığın gibi küçük önn farlara ihtiyacım var..nereden bulabilirim?yardımcı olursan sevinirim..
Bende çok beğendim, gerçekten başarılı olmuş. Sadece farlar uymamış bence. Chopperlarda çift far, dikdörtgen far gibi uygulamalar yakışmıyor bence. Tek büyük bir farla çok daha güzel olabilir. Şu andaki haliyle custom Sportster'a benzemiş. Tebrikler
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
süpherrr olmuşşş yhaaaaa
hakketen güsel demeye ßin şahit lazım:D çok hoş bi motor olmuş
PAŞAM YORUM İSTEMİŞSİN.Ama yazılanları da sen "ben böyle beğendim felan filan demişsin..Olmadı..Olmadı bence
YORUM MU? Burdaki linklere bakarsan yorum bulursun
. http://www.motosiklet.net/forum/foto...den-dogus.html
. http://www.motosiklet.net/forum/foto...akinam-bu.html
. http://www.motosiklet.net/forum/foto...nam-nasil.html
Yorumları beğenmezsen Bence diye başla yazmaya Babocan..
Topic konumunu yitirmiş. Jinlunla başlanmış,mondialla devam...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
valla müthüiişşş.tüm parçalar el yapımı mı?böyle yapılan yerler varsa belirtebilirmisin dicektimde....???
güzel ve başarılı bir calışma olmus.
Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)