2. MARMOK Motosiklet Festivalinden Tüm Fotoğraflar
Reklamlar
-
27 Haziran 2007, 02:02
Forumdan Uzaklaştırıldı
İndirim Kampanya İnsanlara Bol Stand (motosiklet firmaları tarafından) İnsanları Motosiklete Teşvik etmek Basının Dikkatini cekmek. Bilinçsiz kullanıcalara korumaların önemlini belli edicek seyler motosiklet gösterileri Gerçi buna birazcık arif abi deyin ama... Daha Detaylı bir şey için konu açmaya ne dersiniz ? İnsanlara soralım bakalım ekstra ne gibi fikirler gelicek ilk bakısda benim aklıma bu geliyor ? Yeni bir Konu başlığı Anasayfa güzel bir Banner ile İnsanların dikkatini cekebiliriz ?
Reklamlar
-
27 Haziran 2007, 02:15
Süper Moderatör (BBRR)
festival indirim yaptıramaz firma standı alır ve motorunu koyar zaten festivalde motorda satılmaz .. hoş honda sattı gibi .. ama fiyat politikası firmayı bağlar ..festival düzenleyen ayrıdır katılımcı firma ayrıdır.. ama katılımcı firmalardan eşantiyon bazı malzemeler alınıp zaten çekilişle katılımcılara dağıtıldı..
her isteyen foruma yani ticari amaç gütmeyen oluşumlara ücretsiz stand zaten sağlandı..
tüm ulusal kanallar tek tek arandı ve maille bilgilendirildi..ama gelip gelmemek onlara kaldı..hiç bir medya kuruluşunu zorla getiremessin .. eğer bir ünlü katılıp yanlışlıkla göhsünü açsaydı tüm türkiye anahabaer bültenlerinde bunu seyrederdi ama motosikletliler ilgi çekmiyo
.. medyaya neyi gündeme taşıması gerektiğini söleyecek kim var bize de seneye ona gidelim rica edelim
detaylı bir konu açmaya gerek yok burası marmoğun offical sitesi değil
ama istiyosan onların sitesine böle bir başlık açabilirsin ..
genel hatları ile türkiyede ki en iyi festivaldi.. aksaklıklar olmuştur..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
27 Haziran 2007, 02:21
Forumdan Uzaklaştırıldı
Kişisel görüşüm Marmarok = Rock'ın Coke a 50 Cent'in katıldığı yılki gibidir.
Festival derseniz size sadece sunu derim bi bakın Zonguldak Ereğli de yapılan Festivale umarım fırsatınız vardır. Festivalin ismi Sevgi, Barış, Dostluk Festivali . Kimileri Çilek Festivali diyede bilebilir.
Türkiyede Motosiklet Festivalleri Görmek İsterim.
Motosikletli Dostluk Festivalleri de Görmek Çok Güzel.
-
27 Haziran 2007, 10:34
Güzel gezi olmuş elinize emeğinize sağlık
-
27 Haziran 2007, 10:54
sağolasın...................................
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
-
27 Haziran 2007, 11:52
-
27 Haziran 2007, 16:04
gerçekten keyifli bir o kadarda güzel bir organizasyon du emeği geçen tüm arkadaşalara teşekkür ediyorum ayrıca bizleri bir kardeşten ayrı tutmayan BBRR Barış abimize çok teşekkür ediyorum selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
28 Haziran 2007, 04:43
ne festivalmis valla katilmak isterdim ama mesafa uzak chunli olunca insanin gozu kesmiyor pek yeni motor yeni festival insallah
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
-
28 Haziran 2007, 17:26
BBRR adlı üyeden alıntı
murat ve güldemet sizleri aradı gözlerimiz ..işallah seneye ...
Sevgili Barış,sağlık problemim yüzünden çok fena bi şekilde arzu edip hatta hazırlandığımız 2.Marmok festivaline katılamadık..İnan ki sizleri tekrar görüp hasret giderip bu güzel organizasyondan geriye tatlı anılar bırakmayı çok isterdik..ne diyelim kısmet kardeşim..bir daha ki sefere inşallah..Gönüller bir olduktan sonra daha nice şahane festivallerde buluşuruz elbet..
-
28 Haziran 2007, 21:33
BBRR adlı üyeden alıntı
murat ve güldemet sizleri aradı gözlerimiz ..işallah seneye ...
sevgili barış kardeşim,
öncelikle bu hatırşinas ve dostluk dolu mesajın için sonsuz teşekkürler.
bu sene kısmet olmadı ama seneye mutlaka bizde orada olacağız allahın izniyle,
şunuda söylemeden geçemeyeceğim sizin gibi dostlarla beraber olmak için festivaller beklenmez seni her zaman burda hatırlıyor ve anıyoruz.
resimlerinizi hergün işten gelip takip ediyorum MT. YÖNETİCİLERİNİN
2. marmok festivali katkılarından dolayı tebrik ediyorum
sevgi ve saygılarımla,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
28 Haziran 2007, 22:26
MarMok festivaline katılan MT İZMİR li motorcular WeBoy, Düşlemek, kedii, TenTen ve TenHorse dan sevgilerle.....
Shot at 2007-06-28
WeBoy un katkılarıyla......
-
29 Haziran 2007, 01:19
mt.izmir li motorcular a getirdiğiniz bu belge için teşekkürler.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
-
02 Temmuz 2007, 12:08
selam arkadaşlar.Biz Muğla mt olarak iki motor,Emok Eskişehir/Kırka festivalinden dün akşam döndük.Orada Marmok başkanı Güneş beyle uzun,uzun sohbetlerimiz oldu.Sonuç olarak Güneş bey sanıyorum eylül ayında yine aynı yerde 'Kışa merhaba' festivali düzenleyecek.Marmok 2 yi kaçıranlara şahane bir fırsat doğuyor.Duyurulur.Sevgiler
-
02 Temmuz 2007, 13:31
offff çok güzelmiş yaaa yanarım şöyle bi geziye hiç katılamadığıma yanarım resim ekliyenlerede çook teşekkür ederim vallaha içim gitti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler