gerçekten mütiş bir geziydi sonuda olsakta iyiydi........
resimler çok güzel olmuş....
süper valla.. keşke gelebilseydik.. Olağanüstü bi organizasyon yapmış muğla MT...
qrar- erhan abi sağ salim geldiğinize cok sevindim.. süpersiniz abi.. vallahi resimleri görünce cok imrendim.. TEK KELİMEYLE SÜPER BİR GEZİ ve FESTVAL OLMUŞ..... Tebrik ediyorum...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
İlk önce MARMOK gibi muhteşem bir organizasyona katılamamaktan ve de en içimi acıtan da dostlarımla orada beraber olup kuduramamakdan dolayı fenayım dostlarım..Hepinizi tek tek ayrı ayrı fotolardan inceleyip şöyle birr ooofffff çektim.Harikasın MT..Özellikle MUĞLA MT nin 2.Marmok Festival komitesi tarafından aldığı teşekkür belgesi,bizlere gurur vesilesi oldu.Uyumlu ve sevgi dolu bu şahane gurubu Tanrım nazarlardan korusun..Bence bu ödüle ilaveten en popüler,en fotojenik,en güler yüzlü,en sıcak,en dost,en dünya tatlısı ödüllerininde tek tek Muğla MT li arkadaşlarıma verilmesini isterim..rendeer:
Ayrıca...Benim Canlarım MT İZMİR li motorcu kardeşlerim..TENTEN,TENHORS,WEBOY,DÜŞLEMEK,KEDİ... Eminim ki Marmok dan çok tatlı anılar getirdiniz bizlere yolculuğunuz boyunca bizleri telefonlarınızla bilgilendirdiniz..Sizlerle gurur duyuyoruz.Bir daha ki sefere hepberaber canlarım..Sizleri çok seviyorum..
MT Voleybol takımı 18 takımın katıldığı turnuvada 2. oldu onlarıda tebrik ediyoruz.
tebrikler MT Voleybol takımı... cok güzel kareler SKULLHUNTER- erhan.. süper Festival olmuş Emeğinize sağlık..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Çine yolunda Marmok dönüşünde bir kaza olmuş.Bir arkadaşın rahmetli olduğu söyleniyor.Umarım yanlış bilgidir.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
melesef dogru bilgi arkadaşım
başımız sagolsun.
alıntı:http://www.motordelisi.com/modules.p...t=49478#921774
oz78tr
SRAD-HANBugun gündüz marmok dünüşü çine yolundan gelirken saat 17.30 civarında Cem isimli İzmir Göztepede oturan bir arkadasımız (bilgiler tam dogru olmayabilir ve kaza yapan kişi herhangi bir gruba üye değil sanırım) Suziki GSXR motoru ile virajı alamayarak trafik levhasına çarptı durumu cok ağır değildi vücüdunun kasık bölgesinde kesik sağ ağak kırık vardı ve kan kaybının oldugunu gördüm, bilinci açıktı . Biz kaza yerinden ayrılırken Hakan Dincer de geldi ve Cem'in son durumu hakkında son bilgiyi ve kazanın oluş nedeni hakkında daha doğru bilgiyi Hakan Bey verebilirse çok iyi olur.
siteye yazmıcam demiştim ama bu acı olay hakkında bilgi vermek isteedim!!
cem arkadasımızı kaybettik,aldığım bilgiye göre sağa keskin virajda viraj çizgisinden çıkıp karsı yola geçmiş ve karsıdan gelen arabaya carpıp yoldan çıkmış,olay yerine 15 dk sonra gelen halilRR baskanım kendisine durumunu sormuş oda basıyla iyi olduğunu söylemiş! ama hastanede vefat etmiş sanırım iç kanama vardı,kendisini tanırdım ve çok severdik yeni aldığı 2007 gixxer1000 ile kaza gecirip aramızdan ayrıldı!
allah ailesine yakınlarına sabır versin nur içinde yat dostum!!
Barış abi neden seninle uğraşıyor bu Erhan Kopuyorum resmen seni görünce
Vefat eden arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum, nur içinde yatsın...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
walla tebrikler
hepinizin eline koluna yüreğine sağlık
o kadar yol gidip sağsalim dönen tüm arkadaşları kutluyorum
resimler ve paylaşımlar için teşekkürler
MD sitesinde dönüş yolunda kaza yapıp vefat eden arkadaşımıza Allahtan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum çok zor bi durum allah başka acı göstermesin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
of of offff, ne güzel resimler, ne güzel dostluklar,
resimleri gördükce çok mutlu oldum, katılanlar çok şanslı.
paylaşımlarınız için tüm mt. li arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
murat ve güldemet sizleri aradı gözlerimiz ..işallah seneye ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
marmoktan dönen arkadaşlara bir sorum var. izmirden bandırma feribot iskelesine normal hava ve yol koşullarında kaç saatte gidebilirim? (ortalama 100km/saat)
==============================
==============================
Marmaris 10 Numara
Motosiklet 10 Numara
Festival Sınıfda kaldı hemde sadece 1 satır yüzünden
Motosiklet Festivalinde Motosiklet adına hiçbirşey yok Sadece Bir Grup insan Motosiklet sevdelaısı ve Tatil yapmayı amaçlıyıp ortak bir yerde toplanıyor. olay bu bunun adınıda motosiklet Festivali koyuyorlar.
Evet bakalım aktiviteler nelermiş
Yarışmalar
Animasyonlar
Doğa ve Su sporları
Ve, daha birçok etkinlik...
Tenis ve Beach volley
Turlar
Konserler
Dj. ler eşliğinde müzik
Eğitim seminerleri
Ben burda Motosikkletin Bas harfi olan "M" harfi ile baslıyan bir şey göremedim ? Peki ya siz pardon pardon YARISMALAR Makalım içeriği neymiş ?
Sitesinden alıntı:
"Misafirler ve katılımcılardan katılmak isteyenler arasından Bayan DATÇA Badem güzeli, seçilecektir. Ve kazanan yarışmacı sponsor firmalar tarafından verilen hediyelerle ödüllendirilecektir
Tavla şampiyonası, Ayran içme, Sosis yeme ve benzeri yarışmalar ."
Ya işin aslı ben bu festivale uyuz oldum biri bana burda motosiklet adına ne yapıldı onu anlatabilirmi ?
richy
7 de yeni kapıdan biniyosun yaklaşık 8:30-9:00 gibi iniyon feribottan yemek ve molalar dahil kasmadan 6-6,5 saat diyelim
CenkKeskin
zaten amaç motosikletlileri bir araya toplayıp beraber olabilmek.. bmw test sürüşü yaptırdı.. her tür motosiklet ekipmanı buraya ayağımıza geldi.. çünki burada bu tip ekipman satan yerler istanbul ankara gibi değil..tek teker arif bir kaç kişi ile tek teker antremanı ve taktikleri çalıştı (Bence pek aktivite denemesde katılanlar baya bi zevk aldı).. harleyler sergilendi.. bir çok kişi 15-20 goldwingi bir arada ilk defa gördüler..
Türkiyenin en temiz denizine girdik .. dostlarla beraber olduk ..içtik eğlendik.. zaten burada bir motor yarışı falan yapılmasını beklemiyorduk..İsteyenler motorları ile gündüz vakti çevredeki doğal ve tarihi yerleri gezdiler.. düşünsene çevrene baktığında herkes motorcuydu.. hemde öle tatlı su motorcusu değil .. senin bir festivalden beklentin nedir onuda yaz.. Güneş abi her türlü fikre açık biri
seneye onlarıda dahil edelim festivale..
festivale grup olarak katılanlara teşekkür belgesi verildi..birini biz aldık ..
her akşam konser vardı.
yani ne bilim ..üzüm festivali değilki herkese üzüm dağıtılsın .. ha hoş katılanlara birer numara verildi girişte bu numaralarla hediye çekilişi yapıldı kask , mont, zincir yağı, motor yağı,eldiven , gibi bir çok hediye dağıtıldı bizim makine ve ahmetnr birer tane açık kask kazandılar..qrar erhanın numara ile bir zincir yağı kazandı.. her şeyden öte katılanlar yaz sıcağında yol yapma deneyimi kazandı...
festival süresince anbulans ve doktor vardı .. ufak tefek kazalar olmadı değil.. dönüş yolunda o ölümlü kaza olmasaydı işte süper olacaktı ama o kaza hepimizi çok üzdü.. seneye katılımcılara dönüşte dikkat etmeleri gereken kurallar gibi bişey verilebilir..ama katılanlar arasında 40 senelik motorcular var..goldwinge atlamış eşini almış gelmiş bu adama nasıl bir nasihat verebiliriz bilemiyom ama deneriz en azından
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR
Zaten benim gördüğüm Motosiklet Dostluğu adına çok şey var Marmaris zaten kelimler ile anlatılmaz güzel biryer. ama 15goldwing görmek istiyen arkadaşları MotoGP de Park alanlarında gezerken görmek mümkün
Benim bir Motosiklet Festvalinden beklendim Marmok da olanlar değil. Güneş abiyi tanımam giden arkadaşlar ile görüşdüm memnun değiller güvenlik berbatmış hırsızlık olmus diye duydum. Giren çıkan belli değilmiş. vs bunlar standart sorunlar her yerde yasanabilir. Marmok u Motosiklet Festivali Değilde Motosikletli Dostluk Festivali kelimesi daha iyi anlatıyor. Çünkü Tek Teker Arif abi biraz show ve eğitim vermiş BMW Test sürüşü ve Marmasir Motosikletcilerine yarıyacak ekipman getirilmesi bence daha büyük kapsamlı olmalı idi. Marmok Şu anda gözümde Rock'n Coke a 50 Cent'in katıldığı yılki gibi gözüküyor bilmem anlatabildim mi ?
senin bir motosiklet festivalinden beklentin nedir bize onu de ..bizde seneye onları eklemesi için güneş abiye anlatalım eleştirmek iş değil en akılsız bile eleştirir.. iş eksiği bulup düzeltilmesi adına bişiler yapmak ..
sence neler yapılabilirdi.. diğer motosiklet festivallerinde olupta burada olmayan ne idi onu de bana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)